Örhängen svan
The swan earring is an elegant, simple and classic, suitable for any occasion.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Helena T.
    Helena T. (2017-04-10)

5/5 Har fått många frågor om vart jag köpt mina underbara örhängen. När jag sa att de var från e-ville.com trodde de mig inte. Jag fick ta fram sidan och bevisa. Nu vet mina kollegor på jobbet att ni har alla möjliga saker. Säkra betalsätt!
- Spånga, Sweden - ()
5/5 Lahjan saaja oli hyvin otettu tästä korusta ja lahjan antaja ei köyhtynyt vaan iloitsi hinnasta ja saajan ilosta vilpittömästi

Laatu erittäin hyvä

Kannattaa hankkia lahjaksi armaalle
- Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 Kauniit korvikset.

Menee arjessa ihan täysin, miksei juhlissakin.

Laatu hiukan tökerö, timantit liimattu / kiinnitetty vähän miten sattuu.

Yleisarvosana OK!
- Iisalmi, Finland - ()
4/5 Kauniit korvakorut menivät vaimon varastoihin. Toivottavasti joskus käyttääkin niitä. Mielestäni tuotekuvauksen mukaiset ja kauniit. Viimeistelykin yllättävän hyvä. Käytettävyydestä en osaa sanoa vielä mitään. Täytyy kysyä myöhemmin miltä tuntuivat. Hinta kohdillaan.
- Kontioniemi, Finland - ()
5/5 Hienot korut, ei liian isot tai painavat. Kaunis lahja, ja ei edes yhtään kallis. Pillkahintainen tuote, jos vain kestää pitemmänkin päälle, mutta en epäile yhtään.
- , keminmaa, Finland - ()
5/5 Aivan ihanat ja niin edulliset. Harmi kun en tilannut useampia. Eikä ole korvanlehdet tulehtuneet, kuten joistakin toisista on tulehtuneet. Tjaa...pitäisi kirjoittaa pidempi arvostelu. Minusta tuo jo kertoi kaiken. Laatu on erinomainen. Käytän joka päivä niitä korvissa. Pihan lapset kehuivat niitä kauniiksi.

Koko on juuri sopiva, ei liian pieni tai iso.
- Helsinki, Finland - ()

Örhängen svan

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Svanar är eleganta och fina, precis som dessa örhängen.

  • Storlek: 4.1x1.5CM