Euro toalettpapper
Allmänt:Visa dina gäster hur rik du är genom detta roliga euro-toaletpapper. Och det är inte tal om några småsummor utan 200 eurosedlar, det går bra nu!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Robert S.
  Robert S. (2016-01-26)
 • Produktfoto av Robert S.
  Robert S. (2016-01-26)
 • Produktfoto av Robert S.
  Robert S. (2016-01-26)

4/5 Ostin kylläkin 100 dollarin vessapaperirullan, komia on kuitenkin!
Kalle P. - Tampere, Finland - ()
4/5 Tilasin tuotteen hauskanpidon vuoksi ja voin sanoa, että tuote on hauska ja toimii hyvin tavallisena vessapaperina, että koriste-esineenä. Vessapaperin laatu tuntuu hyvältä ja on kädessä pehmeän tuntuista. Tilaamani 500 euron -kuvioitu vessapaperi näyttää suoraan sanottuna aidolta; tietenkin suurennettuna.
Robert S. - Helsinki, Finland - ()
3/5 Tämä tuote on mitä parhain hupilahja, en tiedä laadusta enkä käytettävyydesta mutta lahjana hyvä. Ei halvinta vessapaperia mutta eiköhän toimi siellä missä pitääkin.
Timo R. - Vantaa, Finland - ()
3/5 Onhan se kiva pyyhkiä takapuoltaan 200 euron seteleillä... ;) Paperi melko ohutta, menee siis useampi pala kerralla, kuluu nopeasti. Hinta siihen nähden aika korkea.
Saska - Espoo, Finland - ()
5/5 Ideana oli joululahja suomen hallitukselta ja hyvin toimi ajatus. Testattu ja on kuten wc paperi, enempi koristeeksi kuin käyttöön. Muovisuoja oli rytyssä, mutta tuote ehjä.
Tanja A. - Livonsaari, Finland - ()
3/5 Hyvin on alkanut pyyhkimään näiden myötä. Ja toivottavasti tulee pyyhkimään. Sopivassa mielessä tukee tulevaisuutta, eli paperi ei kauaa kestä.
Anton P. - Kuusamo, Finland - ()

Euro toalettpapper

★★★★★
★★★★★
26 Produktomdömen

Allmänt:

Visa dina gäster hur rik du är genom detta roliga euro-toaletpapper. Och det är inte tal om några småsummor utan 200 eurosedlar, det går bra nu! Passar både dig som är för eller emot ett euro-inträde (beroende på hur man ser det)…

 

Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti.


Garanti:

3 månader

36 SEK Info om moms
Norm. 63
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.
- Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)

Liknande produkter