Iron Man -mask med LED nr2
Mask till maskerader Halloween. Bli en hjälte för en natt med denna tuffa mask som har LED-belysta ögon.

5/5 Hinta kohdillaan, yllättävänkin laadukas. Muutaman viikon jäljiltä naamarit täysin ehjänä! Kovassa käytössä kuitenkin. Valot hienot varsinkin pimeässä hyvän näköiset. Helppo laittaa naamalle ja valot saa päälle/pois helposti vaikka naamari päässä.
- Turku, Finland - ()
4/5 Tuote oli ok. Miinus tulee että saapunut tuote EI ollut Ironman naamio vaan jostain syystä korvattu Hulk-naamiolla... onneksi poika on lähes yhtä suuri Hulk fani kuin Ironman mutta silti ei mukava yllätys.

Hinta-laatusuhteeltaan kuitenkin hyvä, naamio tuntuu kestävältä ja lapsen mukaan hienot valot silmissä :)
- Turku, Finland - ()
1/5 Tilasin tuotteen marraskuun lopulla ja olisin antanut joululahjaksi 10 v. pojalleni, mutta en osaa antaa tuotteesta arviota, sillä tuote ei ole vieläkään saapunut perille (9.1.2017) ja käyttäjä (poika 10v.) ei ole päässyt kokeilemaan tuotetta. Muutoin kyllä mielelläni arvioisin jotakin.
- Sahakylä, Finland - ()
5/5 Kiva naamari lapsille leikkikaluksi. Hinta laatusuhde erinomainen. Käytössä lapsilla leikeissä ja naamiaisissa. Itse en ole kokeillut :)

Sopii pienten lasten leikkeihin.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Maski oli jostain syystä sini-hopean värinen? Noh tämä ei kuitenkaan haitannut 7v poikaa. Hinta-laatu suhde on hyvä, valot toimi niinkuin pitääkin ja erottui hyvin naamiaisissa "normi" ironman maskeista.
- Särkisalmi, Finland - ()
5/5 poika tykkää on marvel fani hyvä ja edullinen
- Sarkola, Finland - ()

Iron Man -mask med LED nr2

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Mask till maskerader Halloween. Bli en hjälte för en natt med denna tuffa mask som har LED-belysta ögon.


Medföljer:

  • 1 x Mask