Tatueringsärmar
Detta tillbehör gör din utstyrsel komplett om du vill se ut som en hårding.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Timo V.
  Timo V. (2015-08-30)
 • Produktfoto av Timo V.
  Timo V. (2015-08-30)
 • Produktfoto av Mikael N.
  Mikael N. (2014-08-16)
 • Produktfoto av Mikael N.
  Mikael N. (2014-08-16)

Våra kunders produktvideor

5/5 Nämä olivat hauska ostos likan valikoimana vaarillensa..kyllä! Vaari saa nämä tytöltä joululahjaksi joten saas nähä kui vaarin käy kun paketin avaa XD Vaari varmasti käyttää ja leveileekin mikäli mummu antaa luvan.. XD
- Sykäräinen, Finland - ()
5/5 Hienolta näyttää käsissä.
- Espoo, Finland - ()
3/5 Hupikäyttöön ostin, ja siihen hyvät. Aika räikeänväriset mutta hupikäytössä ok. Hinta-laatusuhde kohdillaan. Suosittelen jos haluaa värikkäät ja helposti poistettavat tatuoinnit käsiin.
- Saarenkylä, Finland - ()
3/5 Sopii hyvin lapsille limudiskoon mutta ei tuo aikuisille tai nuorisoon läpi mene. Tosin eipä tuo hirveän kalliskaan ollut . Lapsille siitä on ollut kyllä iloa. kangas on ohutta sukkahousukangasta.
- Kuivanto, Finland - ()
5/5 Halvat tekotatuoinnit vaikka naamiaisiin. Hauskat ja näyttävät. Ostin ihan sillä periaattella että kun niin halvat niin ostetaan tulevaisuutta ajatellen. Eli joskus ehkä käytän. Tai sitten ehkä lapsille naamiaisiin.
- Pargas, Finland - ()
3/5 Ei osunut mulle, mutta tytär tykkäsi. Mun käsissä ei ollut luonnollisen näköinen. Voisin suositella jollekkin nuorelle, johonkin iltapileisiin.
- Särkisalmi, Finland - ()

Tatueringsärmar

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:

Ska du på maskerad? Detta tillbehör gör din utstyrsel komplett om du vill se ut som en hårding. Klä på ärmarna med en passande tshirt så att ärmarna inte syns men dina armar fulla av tatueringar är framme.