Lysande skosnören
Tillverkade av hög-transparent TPU optisk fiber, LED-skosnören som avger ett starkt glödande ljus och har olika lysande lägen tillgängliga för dig att välja mellan.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Kirsi K.
  Kirsi K. (2017-04-27)
 • Produktfoto av Toni J.
  Toni J. (2014-11-23)
 • Produktfoto av Antti S.
  Antti S. (2014-08-19)

4/5 hyvin hohtaa.

käytin tosin muuhun kuin kengännauhoiksi, muovi vähän kankeaa kenkiin.

hintansa väärti kyllä.

piristää mieltä, jos ei muuten :)
- Akaa, Finland - ()
4/5 Saatiin tarjouksessa kahdet nauhat, niin sen suhteen ihan edulliset. Kengissä niitä ei kyllä ole vielä kokeiltu, kun nauhat ovat muovia. Lapset aikovat kyllä nyt vappuna käytää niitä koristeena kaulassa. Hyvin toimivat valot vihreissä nauhoissa, mutta sinisistä oli toisesta nauhasta nähtävästi paristo loppu. Ei olla vielä ehditty vaihtaa uutta, että olisi nähty toimiiko se ollenkaan.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Heräteostoksena hankittu. Ei ole laitettu kenkiin kiinni. Näissä on valonlähde joista lähtee valo läpinäkyviin muovinaruihin. Hinta ehkä turhan iso näihin, koska aika leluilta vaikuttavat. Voi olla että näyttävät ihan ok jos laittaa kenkiin pimeällä.
- Kotalato, Finland - ()
5/5 LED-kengännauhat olivat ihan yliveto juttu meidän nuorten mielestä. Ei siis mikään turha ostos ja löytävät ainakin kenkänsä! Hinta-laatusuhde kohdallaan ja ovat kestäneet ainakin vielä. kovaakin menoa. Pitänee tilata uusia kunhan vanhat eivät enää toimi. Olisivat varmasti ihan paikallaan vanhempienkin ihmisten kenkiin.
- Mänttä, Finland - ()
2/5 Nauhat ovat muoviset ja niiden laatu tuntuu melko heikolta. Valo tulee kahdesta ledistä, jotka ovat muovisessa osassa paristojen kanssa. Ei vastannut odotuksia.
- Jalasjärvi, Finland - ()
2/5 Todella paksut nauhat. Ei mahdu lasten lenkkareihin pujottamaan sekä solki jossa valon lähde sijaitsee on iso molisko ja nauhat pysyy siellä huonosti kiinni.
- Hietama, Finland - ()

Lysande skosnören

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Tillverkade av hög-transparent TPU optisk fiber, LED-skosnören som avger ett starkt glödande ljus och har olika lysande lägen tillgängliga för dig att välja mellan. Varje skosnöre fungerar ca 30 timmar i kontinuerlig drift, och ungefär 70 timmar i blinkande läge med endast ett 3V CR2025 litiumknappbatteri. Väderbeständig, tvättbar och hållbar design gör skosnörena Lämpliga för både inomhus-och utomhusaktiviteter. Levereras i tvåpack med ett par gröna snören och ett par blåa snören.

 


Specifikationer:

 • LED-ljus färg: blå och grön
 • Material: mjuk TPU optisk fiber och hårdplast
 • 3 arbetslägen för val: på, snabbt blinkande, långsamt blinkande
 • Varje skosnöre drivs av ett 3V CR2025 Lithium knappcell (ingår)

 

Medföljer:

 • 2 x Par skosnören

 

Garanti:

3 månader

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt centrallager till lägre pris. (Byt lager här)

Liknande produkter