Ballonger med LED-belysning
Vanliga uppblåsbara ballonger till fest och party, med LED-belysning som lyser upp ballongen innifrån och skapar stämning. Varje förpackning innehåller 10st ballonger med lampa och batterier.

4/5 Lapsi tykkäsi kovasti, mutta hieman pidempään olisivat saaneet toimia. osa väripalloista sammui jo muutaman viikon käytön jälkeen. mutta kivasti antoivat iloa lasten huoneessa. koko paketti hyvä ostos.
- Kitee, Finland - ()
5/5 Testimielessä puhallettiin yksi pallo. Valo on hurjan tehokas mutta harmittavasti kestää etiketin mukaan vain 15 tuntia. Siitä tuo käytettävyyden tähtimäärän pudotus.
- Kivisuo, Finland - ()
3/5 Hauskat ilmapallot lastenjuhliin! Nämä oli aika hitti pimeässä discossa missä lapset keksivät niille ties mitä leikkejä. Tosin viidestä pallosta yhteen ei syttynyt valo eikä muissakaan valo palanut kauaa, mutta iloa riitti koko rahan edestä. Tilasin näitä jo toistamiseen.
- Nousiainen, Finland - ()
5/5 Lapset ilahtui juhlissa kovasti. Kannatti odottaa postista. Ihan kivoja koristeena mutta erityisen kivaa oli kun hankittiin heliumia ja valopallot laitettiin leijumaan pitkin kattoja ja pihamaita. kestosuosikki juhliin!
- Varkaus, Finland - ()

Ballonger med LED-belysning

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt
Vanliga uppblåsbara ballonger till fest och party, med LED-belysning som lyser upp ballongen innifrån och skapar stämning.
Varje förpackning innehåller 10st ballonger med lampa och batterier.


Medföljer:

  • 10 x Ballonger med LED

Produkter du kanske är intresserade av: