Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
RGB LED Roterande partylampa
Dags att ta på dansskjortan och finskorna! Med denna lampa blir discot ett faktum! Roterande lampa som lyser upp lokalen i hela färgspektrat. LED-lampan har en livslängd på 8000h så det är ingen risk att den går sönder under festen!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Reima H.
  Reima H. (2015-02-22)
 • Produktfoto av Mikko K.
  Mikko K. (2014-08-28)

Våra kunders produktvideor

4/5 3 tähteä, koska ei sopinut suoraan Suomalaiseen pistorasiaan. Myös pyörivä kupu lähti minuutin käytön jälkeen irti. Kun sen kiristi itse uudestaan, tuote toimii loistavasti. Koska minulla sattui olla Kiina-adapteri saatiin heti valo toimimaan, eikä sekään ollut ongelma. Koen lopulta, että antaa rahalle hyvän vastineen ja tyttö tykkää. Jos olisi sopinut suoraan Suomi-pistorasiaan, olisi 4-tähteä.
- Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Hintaansa nähden loistava, valaisee kaksion todella hyvin! Ei pidä juuri minkäänlaista ääntä pyöriessään ja pistää bileet ihan uudelle tasolle. Voi naapuritalossa kattoa vähän pitkään... :D Ainoana miinuksena lyhyt virtajohto ja n/off vivun puuttuminen, kuitenkin pieniä käytännön juttuja vaan =)
- Järvenpää, Finland - ()
3/5 Perusbilevalo ensihätään.

Tasaisesti pyörivä RGB-ledeillä vilistävä valoefekti.

Paristokäyttöisenä soveltuu sinne missä sähköä ei ole saatavissa esim. teltta tms. ulkoilma pimeällä kelillä. Pyörii ja näkyy vaikka musassa olisi taukoa tai tarvetta hieman liikkuvammalle RGB-led kuviolle ilman musaa.
- Hartola, Finland - ()
2/5 Lasten synttäreille diskovaloksi sopiva laite. Toimii kerta toisensa jälkeen. Miinusta kehnosta "jalustasta" sekä kohtuulisen voimakkaasta moottorin äänestä.
- Reijola, Finland - ()
3/5 Hommasin tämän valomaalaukseen. Sopii varmastikkin kotidiskon tai vähän isommankin valoksi. Kuva on vähän epätarkka, mutta savun kanssa saa hyviä efektejä. Kattoon ja seinille tulee myös hiekoja kuvioita!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Jälleen hinta/laatusuhde kohdallaan. Nyt on todella näyttävä valo kotiin tai bileisiin. Voi laittaa joko jalustalle tai pidikkeellä ylös seinään/kattoon josta näyttää todella upealle. Äääniohjous, ei mitään säätö namikoita. Kokonsa puolesta melkein mahtuu povariin :)
- Oulu, Finland - ()

RGB LED Roterande partylampa

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt
Dags att ta på dansskjortan och finskorna! Med denna lampa blir discot ett faktum! Roterande lampa som lyser upp lokalen i hela färgspektrat. LED-lampan har en livslängd på 8000h så det är ingen risk att den går sönder under festen! Perfekt för hemmabruk eller till skoldiscot.

 


Specifikationer:

 • Lampans livslängd: 8000h
 • Effekt: 3W
 • Input: AC85-260V, 50/69Hz
 • Vikt: 300g

 

Medföljer:

 • 1 x RGB LED lampa
 • 1 x Ställning

 

Produkter du kanske är intresserade av: