RGB LED Roterande partylampa
Dags att ta på dansskjortan och finskorna! Med denna lampa blir discot ett faktum! Roterande lampa som lyser upp lokalen i hela färgspektrat. LED-lampan har en livslängd på 8000h så det är ingen risk att den går sönder under festen!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Reima H.
  Reima H. (2015-02-22)
 • Produktfoto av Mikko K.
  Mikko K. (2014-08-28)

Våra kunders produktvideor

4/5 3 tähteä, koska ei sopinut suoraan Suomalaiseen pistorasiaan. Myös pyörivä kupu lähti minuutin käytön jälkeen irti. Kun sen kiristi itse uudestaan, tuote toimii loistavasti. Koska minulla sattui olla Kiina-adapteri saatiin heti valo toimimaan, eikä sekään ollut ongelma. Koen lopulta, että antaa rahalle hyvän vastineen ja tyttö tykkää. Jos olisi sopinut suoraan Suomi-pistorasiaan, olisi 4-tähteä.
- Seinäjoki, Finland - ()
5/5 Hintaansa nähden loistava, valaisee kaksion todella hyvin! Ei pidä juuri minkäänlaista ääntä pyöriessään ja pistää bileet ihan uudelle tasolle. Voi naapuritalossa kattoa vähän pitkään... :D Ainoana miinuksena lyhyt virtajohto ja n/off vivun puuttuminen, kuitenkin pieniä käytännön juttuja vaan =)
- Järvenpää, Finland - ()
3/5 Perusbilevalo ensihätään.

Tasaisesti pyörivä RGB-ledeillä vilistävä valoefekti.

Paristokäyttöisenä soveltuu sinne missä sähköä ei ole saatavissa esim. teltta tms. ulkoilma pimeällä kelillä. Pyörii ja näkyy vaikka musassa olisi taukoa tai tarvetta hieman liikkuvammalle RGB-led kuviolle ilman musaa.
- Hartola, Finland - ()
2/5 Lasten synttäreille diskovaloksi sopiva laite. Toimii kerta toisensa jälkeen. Miinusta kehnosta "jalustasta" sekä kohtuulisen voimakkaasta moottorin äänestä.
- Reijola, Finland - ()
3/5 Hommasin tämän valomaalaukseen. Sopii varmastikkin kotidiskon tai vähän isommankin valoksi. Kuva on vähän epätarkka, mutta savun kanssa saa hyviä efektejä. Kattoon ja seinille tulee myös hiekoja kuvioita!
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Jälleen hinta/laatusuhde kohdallaan. Nyt on todella näyttävä valo kotiin tai bileisiin. Voi laittaa joko jalustalle tai pidikkeellä ylös seinään/kattoon josta näyttää todella upealle. Äääniohjous, ei mitään säätö namikoita. Kokonsa puolesta melkein mahtuu povariin :)
- Oulu, Finland - ()

RGB LED Roterande partylampa

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt
Dags att ta på dansskjortan och finskorna! Med denna lampa blir discot ett faktum! Roterande lampa som lyser upp lokalen i hela färgspektrat. LED-lampan har en livslängd på 8000h så det är ingen risk att den går sönder under festen! Perfekt för hemmabruk eller till skoldiscot.

 


Specifikationer:

 • Lampans livslängd: 8000h
 • Effekt: 3W
 • Input: AC85-260V, 50/69Hz
 • Vikt: 300g

 

Medföljer:

 • 1 x RGB LED lampa
 • 1 x Ställning