35W H1 Xenon halvljus
Lätt installerade xenon ljus-kit till din bil! Den får ett nytt utseende och framför allt, mer ljus! Xenon - konverteringssatser ger upp till fyra gånger mer ljus än vanliga halogener.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Henri U.
  Henri U. (2016-01-18)
 • Produktfoto av Jaakko M.
  Jaakko M. (2014-12-23)
 • Produktfoto av Sakari N.
  Sakari N. (2014-06-23)

4/5 Olen tilannut autooni, mutta niitä ei voitu asentaa, koska minun autossa ei ole xenon- valmiutta. Olen laittanut tuoteen eteenpäin, koska en tarvinnut sitä. On oltava tarkempi, kun tilaa tuotteita. Tuote oli oikein laadiukas ja hintaansa nähden oikein hyvä ostos.
- Kuusamo, Finland - ()
4/5 Tuote on hyvin edullinen mutta en ole vielä päässyt kokeileen kun minulta puuttuu vielä ne vahvistin yksiköt ja minun auto on tytöllä mutta varmaan joulun jälkeen saan asennettua ne paikalleen laitan sitten tarkempaa tietoa kun saan toimimaan
- Hyvinkää, Finland - ()
3/5 Edulliset polttimot, muttei pitkäikäiset. Melkein talven kesti käyttöä. Lisävaloille toi mukavasti valotehoa peruspolttimoiden jälkeen. Polttimoiden käyttöikä saisi olla pitempi, niin sitten olisi hinta/laatusuhde ok.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Tilasin ko tuotteet varapolttimoiksi aikaisemmin tilaamaani muuntosarjaan. Ei vielä käyttökokemusta mutta todennäköisesti yhtä hyvät kuin sarjan mukana tulleet vastaavat.
- Kajaani, Finland - ()
4/5 Todella hyvän tuntuiset polttimot.

Mazda 6 pitkiinvaloihin laitoin vanhojen ballastien kaveriksi.

Valotehoa tuli mukavasti lisää.

Valo ei värissy vaan paloi tasaisesti.

molemmat polttimot olivat täysin saman väriset.

Paketti oli hyvin pakattu jotta ei polttimot hajoa.
- Valkeakoski, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden ihan laadukkaat xenon polttimot. Olen tilannut aikaisemminkin vastaavia ja noin vuoden päivät ne paloivat auton keulalla. Tilaan myös jatkossa vanhojen tilalle.
- Istunmäki, Finland - ()

35W H1 Xenon halvljus

★★★★★
★★★★★
28 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Lätt installerade xenon ljus-kit till din bil! Den får ett nytt utseende och framför allt, mer ljus! Xenon - konverteringssatser ger upp till fyra gånger mer ljus än vanliga halogener. Tillverkarna lovar tio gånger längre livslängd än vanliga halogenlampor. Du kan välja mellan 4300K​​, 6000K eller 8000K i färgtemperatur. 

Färgtemperatur

Färg Effekt
4300K Vitt 4600 lm
6000K Vitt/Blåaktigt 4200 lm
8000K Ljusblått 3700 lm

Extra:

Specifikationer:

 • 35W
 • H1
 • Halvljus

Medföljer:

 • 2 x Brännare

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: