PH-mätare för vätskor
Förmånlig PH-mätare som kan sänkas ner i valfri vätska för att mäta dess surhet. Kan också användas för att mäta surheten i jorden för blommor och plantor.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Iizi-i
  Iizi-i (2016-09-15)
 • Produktfoto av Tommi P.
  Tommi P. (2015-12-06)

4/5 Laite on korvannut maitotilalla lakmuspaperin vasikoiden piimän testauksessa. Piimää testatessa saa vain olla varovainen ettei laite sotkeennu ja huuhtoessa varottava ettei laitteen yläosa kastu, vedenpitävyydestä ei nimittäin ole takeita.
- Haapajärvi, Finland - ()
4/5 Ihan ok, mutta vähän heikkolaatuinen ja heilahtelevat tulokset. Käytetty seuraamaan uima-altaan veden pH:ta. Ahkerassa käytössä ollut jo pari kesää.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Laite toimii oikein hyvin ja vastasi odotuksia. Olen mittaillut veden ph:ta ja lukemat näyttävät realistisilta. Pienen sitruunahapon lisäyksen jälkeen lukema putoaa odotetusta.

Reilun hintainen laite, joka toimii odotetusti.
- Kuopio, Finland - ()
4/5 Loistava peli ja tarpeeksi tarkka. Mittaamme pienen altaan ph arvoa viikottain ja hyvin toimii. Ruuvimeisseli sekä pari kalibrointipussia mukana jotta pääsee heti alkuun. Helppo käyttää ja kalibroida.
- Rusko, Finland - ()
5/5 Todella helppokäyttöinen! Ollaan käytetty uima-altaan vedenlaadun tarkkailuun päivittäin. Selkeä näyttö ja helppo kalibroida tarvittaessa. Alussa käytimme ohessa pH-liuskoja varmistamaan tulosta. Samoja arvoja näyttivät. Tämä mittari on vaan niin paljon kätevämpi kuin perinteiset liuskat! Vahva suositus laitteelle.
- Numminen, Finland - ()
5/5 Hienosti toimiva PH-arvon mittauslaite. Kalibrointi on erinomainen ominaisuus tässä, hieman saikin säätää että tislattu vesi puhtaassa astiassa oli siinä neutraalin seutumilla.
- Ojakkala, Finland - ()

PH-mätare för vätskor

★★★★★
★★★★★
30 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Förmånlig PH-mätare som kan sänkas ner i valfri vätska för att mäta dess surhet. Kan också användas i jord, exempelvis för att mäta surheten i jorden för blommor och plantor.

Fungerar verkligen bra och går att kalibrera för bästa resultat.

 

Specifikationer:

 • Mått: 150 x 29 x 10 mm
 • Skala:  0-14ph
 • Vikt: 80 g

 

Medföljer i paketet:

 • 1x ph-testare
 • 1x skruvmejsel för kalibrering

 


Garanti:

6 månader