Termometer & luftfuktighet
En praktisk mätare som visar både temperatur som luftfuktighet.

4/5 Hyvä sisälämpömittari, saa pöydälle seisomaan taustatuen ansiosta, ilmoittaa ilmankosteuden. Edullinen hinta. Miinuksena , että käyttöohjetta ei ollut lainkaan .
- Kankaanpää, Finland - ()
4/5 Tilasin ko mittarin lämpötilan ja kosteuden seurantaan puolilämpimässä varastossa. Kosteusmittari on ollut hyvä lisä, jonka avulla pystyy hahmottamaan paremmin lämpötilan vaikutusta suhteelliseen kosteuteen. Tietää ainakin milloin ilmanvaihtoa on tehostettava tai lämpötilaa nostettava.
- Kangasala as, Finland - ()
2/5 Mittari vaikuttaa ihan toimivalta, tosin kaikki käyttöohjeet kiinaksi, ei paljoa selviä laitteesta, esim. mitä anturitekniikkaa käyttää? Joten ei voi siitäkään hirveästi päätellä, mitä luokkaa laitteen tarkkuus voisi olla. Itse tarvitsen kosteusmittaria, koska käyttöpaikalla säilytetään akustisia kitaroita, joita täytyy säilyttää ihan tietyssä ilmankosteudessa. Tarkkuutta voi vain tässä tapauksessa lähinnä arvella muihin kosteus mittareihin vertaamalla ja näistä minun muista mittareista tämä mittari heittää n.2-3% mitta-lukemana normaali huonelämmössä ja 40-50% suhteellisessa kosteudessa. Mukana tuli kiinalainen paristo joka ei sitten ole alkaalipatteri. Laitetta voi varauksella kuitenkin suositella, jos ei tarvitse olla ihan varma mittarin luotettavuudesta. On siinä joku kiinankielinen, ilmeisesti joku lopputestaus tarra?
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Vene käyttöön sisälämpömittaria ja kelloa tarvitsin. Kyseinen laite on nyt koko kesän veneessä mukana ollut ja hyvin toimii edelleen. Ilman kosteustietokin on ihan kiva lisä. Lisäksi laite kertoo onko sisäilma liian kuivaa jne.
- Harjavalta, Finland - ()
3/5 Toimii hyvin omassa tarkoituksessaan. Lukemat selviä ja helppo asentaa.
- Pori, Finland - ()
3/5 Hyvä mittari. Mittää sisätilan lämpötilan ja ilmankosteuden. Aika laadukkaan oloinen. Mittarista puuttuu ulkolämpötilaanturi.
- Oulu, Finland - ()

Termometer & luftfuktighet

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

En praktisk mätare som visar både temperatur som luftfuktighet. Dessutom kan du använda kalendern och väckarklockan. Mätaren fungerar med ett enda 1,5 V AAA-batteri.

 

Tekniska specifikationer:

- Mått: 110 x 57 x 12 mm.
- Drivs med ett AAA-batteri
- Felmarginalen + / - 1 grader
- Visar temperatur av 50 grader tills
- Funktioner: Temperatur, luftfuktighet, kalender, väckarklocka

 

Medföljer:

- 1x värme och fuktmätare
- 1x 1,5 V AAA batteri

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: