Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Termometer & luftfuktighet
En praktisk mätare som visar både temperatur som luftfuktighet.

5/5 Toimii kuin junan vessa ja riittävän selkeä näyttö sekä hyvä patterinkesto. Värit miellyttävät ja niiden ansiosta erottuu hyvin taustastaan!
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Hyvä sisälämpömittari, saa pöydälle seisomaan taustatuen ansiosta, ilmoittaa ilmankosteuden. Edullinen hinta. Miinuksena , että käyttöohjetta ei ollut lainkaan .
- Kankaanpää, Finland - ()
2/5 Stopped working after 10 weeks-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Paimio, Finland - ()
2/5 Mittari vaikuttaa ihan toimivalta, tosin kaikki käyttöohjeet kiinaksi, ei paljoa selviä laitteesta, esim. mitä anturitekniikkaa käyttää? Joten ei voi siitäkään hirveästi päätellä, mitä luokkaa laitteen tarkkuus voisi olla. Itse tarvitsen kosteusmittaria, koska käyttöpaikalla säilytetään akustisia kitaroita, joita täytyy säilyttää ihan tietyssä ilmankosteudessa. Tarkkuutta voi vain tässä tapauksessa lähinnä arvella muihin kosteus mittareihin vertaamalla ja näistä minun muista mittareista tämä mittari heittää n.2-3% mitta-lukemana normaali huonelämmössä ja 40-50% suhteellisessa kosteudessa. Mukana tuli kiinalainen paristo joka ei sitten ole alkaalipatteri. Laitetta voi varauksella kuitenkin suositella, jos ei tarvitse olla ihan varma mittarin luotettavuudesta. On siinä joku kiinankielinen, ilmeisesti joku lopputestaus tarra?
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Vene käyttöön sisälämpömittaria ja kelloa tarvitsin. Kyseinen laite on nyt koko kesän veneessä mukana ollut ja hyvin toimii edelleen. Ilman kosteustietokin on ihan kiva lisä. Lisäksi laite kertoo onko sisäilma liian kuivaa jne.
- Harjavalta, Finland - ()
3/5 Toimii hyvin omassa tarkoituksessaan. Lukemat selviä ja helppo asentaa.
- Pori, Finland - ()

Termometer & luftfuktighet

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

En praktisk mätare som visar både temperatur som luftfuktighet. Dessutom kan du använda kalendern och väckarklockan. Mätaren fungerar med ett enda 1,5 V AAA-batteri.

 

Tekniska specifikationer:

- Mått: 110 x 57 x 12 mm.
- Drivs med ett AAA-batteri
- Felmarginalen + / - 1 grader
- Visar temperatur av 50 grader tills
- Funktioner: Temperatur, luftfuktighet, kalender, väckarklocka

 

Medföljer:

- 1x värme och fuktmätare
- 1x 1,5 V AAA batteri

 

Garanti:

Produkten har 6 månaders garanti.


Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: