Infraröd temperaturmätare
Produkten har fått ett väldigt bra betyg av våra kunder och är omtyckt för dess noggrannhet och låga pris.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Mathias
  Mathias (2014-04-17)
 • Produktfoto av Sakke
  Sakke (2017-02-04)
 • Produktfoto av Aleksi J.
  Aleksi J. (2015-11-21)
 • Produktfoto av Aleksi J.
  Aleksi J. (2015-11-21)

5/5 Ihan kelpo peli, antaa mun mielestä ihan riittävän luotettavaa tietoa lämpötiloista. Helppo ottaa käyttöön, ja myöskin helppo käyttää. Bonuksena, tuntuu ihan hyvältä kädessä.

Suosittelen, omakotitalon omistajalle must ostos.
- Siuntio, Finland - ()
5/5 Monikäyttö laite lemmikkien ihon lämpötila hetkessä tarkastettu ja myös koneen piirin voi tarkistaa onko kuomittuneet. Autossa mukana aina kun tarviin tarkasta lämpöä monesta paikasta.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Tällä olen mittaillut lämpöä sekä seinästä että vaimosta. Toimii kummassakin tapauksessa. Ei ehkä ihan lämpövuotojen etsimiseen mutta sinnepäin.
- Toivala, Finland - ()
5/5 Mainio peli. Pieni ja käteen käyvä. Selkeä näyttö ja mittauspiste helppo kohdistaa. Erinomainen esimerkiksi kylmäsiltojen etsinnässä (helppo pääsy mittaamaan nurkista). Mainio peli esimerkiksi matkailuperävaunun tutkimiseen ja kodin kylmien kohtien etsimiseen sekä mahdollisten jäätymisriskien löytämiseen. Soveltukee myös kotikokille.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Todella kätevä, toimiva ja yksinkertainen ja kevyt lämpömittari. Ei turhaa plaraamista ja asetusten kanssa tuskailua. Ainoa, joka vaatii säätöä on Celsius/Fahrenhait. Hinta- laatusuhde erinomainen. Suosittelen lämpimästi... näyttää toki myös miinusmerkkiset lämpötilat.
- Turku, Finland - ()
5/5 Mainio ja toimiva värkki, käyttöä on ollut niin jääkaapin lukemiin, saunan lämpötilan varmistamiseksi, kaffee keittimen lämpötilan tasaplaatuisuuden mittaamiseen kuin lattialämmityksien putkien hakemiseen. Lisäksi seinän vuotokohdat ja nurkkien kylmäsillat löytyy heleposti. Samoin ovien tiivisteiden vuotokohdat on helppo paikallistaa, samoin ruokien lämpötilat saa selville sekunnissa...helppokäyttää ja mitata, pisto tai jatkuvalla mittauksella. Laserilla tai ilman, hyvä tuote ja hintansa väärtti.
- Ylinen, Finland - ()

Infraröd temperaturmätare

★★★★★
★★★★★
68 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Allmänt:


Denna IR-pistol är ett precist verktyg för mätning av värme. Bara rikta och avfyra pistolen så läser du av temperaturen i samma sekund! Displayen är utrustad med bakgrundsbelysning så att du kan göra avläsningar även under de tuffaste förhållandena. Mäter temperaturer mellan -32°C upp till +380°C. Dess automatiska avstängning gör att du inte slösar på batteritiden. Behåller data i minnet även som avstängd.

Produkten har fått ett väldigt bra betyg av våra kunder och är omtyckt för dess noggrannhet och låga pris.

Specifikationer:

 • Lasersikte
 • 1,3" display med bakgrundsbelysning
 • Skala: -32°C - +380°C (-26°F - +716°F)
 • Noggrannhet ± 2°C / ± 2%


Paketet innehåller:

 • 1 x Infraröd värmemätare
 • 1 x Manual (eng)

Garanti:

6 månader