Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Digitalt mätinstrument
E-Ville hittade objekt gynna många av hem produkter och elektronik. Kom till vårt sortiment! De senaste nyheterna och real-vänliga priser, är det e-Ville!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Speakers
    Speakers (2017-03-24)
  • Produktfoto av Heikki
    Heikki (2015-08-20)
  • Produktfoto av Heikki
    Heikki (2015-08-20)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tuotteen laatu oli hyvää eikä hintakaan ollut paha.

Näin kun ikää tulee lisää ja näkö heikkenee, ni ei tulisi enää toimeen ilman digitaalista tönäriä.

Käytän metallisorvilla ja jyrsinkoneella pääasiallisesti ja tuleehan sillä piirroitettua suoraan peltilevyyn ja sorvissa pyörivään kappaleeseen, jota ei saisi tehdä. Siksi teen kun se on niin nopeaa ja kätevää. Hyvä tuote Suosittelen.
- Louko, Finland - ()
4/5 Hiukan rimpula, meinaa ihan minimi asennossakin näyttää muuta kuin nollaa vaikka vekottimen nollannut, mutta välttää, kun ei kovin usein tarvetta ole käyttää.
- Savonlinna, Finland - ()
2/5 Ihan asiallisen näköinen, mutta laatu nyt on mitä sattuu itellä oli rikkinäin ja ei kahta samaa mittaus tulosta saanut.............................................................
- Rovaniemi, Finland - ()
2/5 Lukemat poikkeavat reilusti laadukkaamman mitan mitoista. Vaikutta hieman lelulta mutta pienellä fiksauksella lukemat saa pitämään paikkansa jos ei vaadi mitalta liikoja.
- Kiiminki, Finland - ()
5/5 Hyvä ostos. Digitaalinen näyttö helpottaa mittauslukeman tulkintaa. Toimitusaika oli liian pitkä. Ei sovi erittäin tarkkaan mittaukseen, koska on hieman löysät.
- Vuorentausta, Finland - ()
5/5 Ihan toimiva "mauseri" kotikäyttöön ainakin. Tarkasti näyttää mitat. Selvät isot numerot. Hyvä tukeva säilytyskotelo. Mukana tuli myös varaparisto. Poranteristä on huono nähdä lukemaa minkä paksunen terä on kyseessä. Tällä terien mittaaminen onnistuu helposti ja nopeasti.
- Kittilä, Finland - ()

Digitalt mätinstrument

★★★★★
★★★★★
31 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa från detta lager.
Produkten går att beställa från

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Detta digitala skjutmått mäter precist och korrekt på millimetern. Nu kan du glömma mätfel och att förbättra resultatet! Lämplig för ett hushåll som måttverktyg. Underlättar mätkörning.
 
Garanti:
Produkten har sex månaders garanti.


Garanti:

6 månader

Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: