Myntätande hund, spargris
Funny funny mynt-ätande hund! Kasta en hund, några mynt i koppen och se hur Doggie hotkaisee mynt! Denna hund är alltid hungrig, undertecknat faciliteten ...

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Lauri J.
    Lauri J. (2014-11-17)
  • Produktfoto av Päivi M.
    Päivi M. (2014-06-18)

Våra kunders produktvideor

5/5 Tässäpä hauska hauveli, rohmuaa kaikki kolikot mitä annetaan tosin ei kyllä ihan pienet kelpaa. Tyttären tytölle ostin synt. lahjaksi riemua on riittänyt niin tytöllä kuin kavereillakin. Ja hinta oli todella halpa laatuun nähden.
- Vaasa, Finland - ()
4/5 Hauska elukka. Sopii näämmä säästölippaaksi hintahaarukassa 8-74. Muista ei ole kokemusta, joten saattaa olla laajempikin skaala. Ei ole pahan kalliskaan.
- Pori, Finland - ()
3/5 Kolikkorohmu hauva on leikkisä ja lapsen on paljon helpompi muistaa laittaa kolikkoja säästöön. Ainoa huono puoli hauvassa on se, että ihan pienimpiin kolikkoihin hauva ei reagoi ellei kolikkoa paina sormella alustaa vasten jonkin aikaa.
- Pori, Finland - ()
5/5 Jälleen tuli neljäs koira lahjaksi lapsille .

Aikaisemmat ostin noin 4 vuotta sitten ja kaikki toimii edelleen . Hinta laatusuhde kohdallaan .

SUOSITTELEN !
- Tampere, Finland - ()
3/5 Hauska hauva joka nyökkimällä siirtää kuonollaan kolikot laatikkoon. Tuntui toimivan hyvin, ja lapset olivat innoissaan. En suosittele alle 3 vuotiaille käytännössäkään, saattaa olla lyhytikäinen leikkikäytössä. Kolikkolippaan luukun sa auki helposti, joten murtovarmuutta ei ole.
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Kummitytölle ostin joululahjaksi ja tulee varmasti tykkäämään! Vähän heppoisen oloinen, mutta varsinaisesti leikkikaluksihan tätä ei ole tarkoitettu.

Aika kovaa ääntä pitää, joten ei kannata mennä laittamaan kapakista jääneitä kolikoita aamun pikkutunneilla.

Veikeä vempele, joka saa lapsen varmasti herkemmin säästämään!
- Ii, Finland - ()

Myntätande hund, spargris

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

Allmänt:

Rolig mynt-ätande hund! Kasta några mynt till hunden- denna hund är alltid hungrig. Rolig leksak och passar även utmärkt som spargris.

Produktvideo:

 

Specifikation:

  • Drivs med två AA-batterier

 

Garanti:

Produkten har tre månaders garanti.

 


Garanti:

3 månader