Tigerväska
Härlig ryggsäck med naturtroget tigerhuvud. Ryggväskan är verkligen förtjusande och tigern är både söt och skrämmande på samma gång.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Hanna -.
    Hanna -. (2015-09-08)
  • Produktfoto av Hanna -.
    Hanna -. (2015-09-08)

5/5 Näin tämän repun noin vuosi sitten jollain japanilaisilla sivustoilla ja ihastuin ikihyväksi tähän reppuun. Tilaaminen sieltä tuntui todella hankalalta. Nyt kun e-villellä oli tämä myynnissä niin heti kaupoille. Aivan mahtava reppu. Ainut haitta on se, että sisus on jotain kovaa ainetta, ehkä styroksia? joten sen kestävyydestä ei ole takeita. Pää oli paljon suurenpi kuin odotin. Mutta ah, niin ihana.
- Porvoo, Finland - ()
4/5 Hienosti sopii seinälle vaikkapa lastenhuoneeseen tai ravintolaan jne. Laadussa ei mitään moittimista. Aivan tarpeeksi aidonnäköinen ja ehkäisee salametsästystä, kun on tälläista valikoimassa.
- Kuusamo, Finland - ()
4/5 Ei ihan vastannut odotuksia. reppu näytää ulkoa päin isommalta kuin on siten lopulta sisältä repussa on kova ulko kuori joka tuntuu vievän sisä tilaa paljon, eli pikku repuksi oikein sopiva mutta isommalle tavaralle turha kuvitella, koristeeksi seinälle myös oikein sopiva.eli jos haa veilet uudesta pikku pepusta minne voit laittaa kännykän jonkun topin ja jotain muta pintä tavaraa mikä ei paljon tilaa trvitse nin silloin tämä on oikea päätös repulla on mys viikset joita kuvasta ei erottanut eli siintä on tehty todella aidon oloinen ja tämä näyttää mys hyvältä tyhjänä eli ei tarvitse tavarraa sisäänsä välttämättä koska siinä on se kovike eli voit laittaa sen vain vaikka näön vuosi selkään huomiota kiinnittämään
- Imatra, Finland - ()

Tigerväska

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Härlig ryggsäck med naturtroget tigerhuvud. Ryggväskan är verkligen förtjusande och tigern är både söt och skrämmande på samma gång. Rymmer det mesta man behöver ha med sig till skolan och gör de andra barnen gröna av avund :)


Specifikationer:

  • Mått: 60x45x30cm
  • Vikt: 600 g