Video audio switch för RCA -kablar
Du sparar mycket tid med denna uppfinning, en video-audio switch med fyra platser.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Hannu T.
    Hannu T. (2016-04-09)

5/5 Toimii niin kuin pitääkin. Saisi olla hiukan painavampi. Vastasi kyllä reilusti odotuksiani. Käytössä jatkuvasti, C-kasetit,kelanauhurit ja levysoitin siinä vähän alkukäyttöä.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Streoiden jakamiseen erinomaisen toimiva peli,vanhat -70 luvun vahvistimestakin saa kaikki irti (levysoitin,kasettidekin ulostulo,cd-soitin)
- Oulu, Finland - ()
4/5 Todella hyvä on toiminut, odotettua paremmin. Ei tarvitse koko ajan vaihdella johtoja, kun voi vain painaa halutun kanavan. Tämä laite ei tuo mitään häiriötä ääneen eikä kuvaan.
- Nurmijärvi, Finland - ()
1/5 Yritin kahteen kertaa tilata tätä tuotetta mutta aina sieltä lähetettiin 4 porttinen VGA-kytkin, joten on aika vaikea sanoa tuotteesta yhtään mitään. Suosittelen lähetysten pakkaajille vähän parempaa tarkkaavaisuutta ja lähetysten valvontaa.
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Toimii uudessa televisiossa dvd-soittimen ja digiboxin yhdistäjänä. TV:ssä vain yksi AV liitäntä joten tämä hoitaa hienosti tuon homman ja jää vielä kahdelle laitteelle varaa. Vaikka Applen laitteet kiinni sillä kaapelien kanssa.
- Nummela, Finland - ()
5/5 Stereoihin piti saada useampi laite kiinni ilman jatkuvaa johtojen vaihtelua ja tämä laatikko toimii hommassa hyvin. Pelkkää hyvää sanottavaa tästä ja käyttö on helppoa.
- Espoo, Finland - ()

Video audio switch för RCA -kablar

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Du sparar mycket tid med denna uppfinning, en video-audio switch med fyra platser. Anslut vilka RCA kablar du vill och växla mellan dem genom att trycka på en knapp. Undvik onödigt krångel med massa kablar!

 

Specifikationer:

- Fyra platser video / ljud-switch, passar RCA-kablar

 


Garanti:

Produkten har 1 års garanti.


Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: