Transwin Bluetooth 4.0 audiomottagare och sändare
Transwin Bluetooth-adapter gör att du kan lyssna på musik från en bluetooth-enhet i din gamla analoga stereo eller annan enhet som bara har ett 3,5mm stereouttag

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Esa K.
  Esa K. (2015-09-26)

4/5 Vastaannottimena toimii hyvin ja kytkeytyi helpostisti luuriin. Toimii 8 metrin päästä hyvin. Akku kestää ainakin 6h käytössä. Audiolähetintä en saanut toimimaan, edes tietokoneen kanssa. Kiinan höpötys vähän häiritsee, kun en ymmärrä Kiinaa. Laturi olisi saanut olla suomipistorasiaan sopiva.
- Nokia, Finland - ()
4/5 Tällä vimpaimella saa hienosti spotifysta soitettua musiikkia vanhoihin stereoihin eikä tarvitse johdon johtoa! Pieni miinus kiinankielisestä puheesta mitä tuo päästää ilmoille kun sen pistää päälle. Myös käytettävyys on hieman erikoinen kun virtanappia painelee, niin siinä on led valo joka on ensin sininen seuraavalla painalluksella punainen ja sitten vihreä - mitä lie tarkoittaa, mutta aina tuo toimii kun painaa kerran ja led on sininen.
- Nokia, Finland - ()
3/5 Tilasin Bluetooth-kuulokkeet samalla, mutta laite ei ollut yhteensopiva noiden kuulokkeiden kanssa. Näin ollen metallinpaljastimeni toimii edelleen langallisten kuulokkeiden kanssa. Kuulokkeet toimivat yksinään ihan ok.
- Seinäjoki, Finland - ()
3/5 Oli hyvä ostos. Suosittelen muillekkin.

Oli hyvä ostos. Suosittelen muillekkin.

Oli hyvä ostos. Suosittelen muillekkin.

Oli hyvä ostos. Suosittelen muillekkin.
- Säkylä, Finland - ()
2/5 Tilasin tämän nimenomaan lähetinkäyttöön, ajatuksena liittää telkkarin kuulokeliitäntään ja käyttää jo entuudestaan omistamiani langattomia bluetooth-kuulokkeita sitten telkkarin kanssa langattomasti. Televisio kun ei sellaista tue. Sellaiseen käyttöön tämä laite ei kuitenkaan sovellu, se valitettavasti selvisi vasta parin päivän yrittämisen myötä. Laite ei siis ole lähetin, ainoastaan vastaanotin. Sopii mainiosti bluetooth-vastaanoton lisäämiseen sellaiseen vahvistimeen tms. audiolaitteeseen jossa sitä ei ole, esim. Spotifyn soittamiseen kännykältä tai iPadilta. Sonyn Android ja Apple iPad Air toimivat tässä käytössä hyvin tämän kanssa ja äänenlaatu oli kelvollinen. Käyttö oli helppoa, piuha kiinni stereoiden AUX-liitäntään ja toinen pää laitteen in-liitäntään. Stereoista kuuluu naisen ääni joka sanoo kiinaksi jotakin. Sama ääni ilmoittaa myös eri toiminnon valinnasta ja laitteiden parittamisesta ja yhdistämisestä bluetoothilla. Kiinaa en osaa joten on vain arvaus. 3,5mm out-liitäntä ei ole lähetystä varten vaan pass-through eli läpivienti. Näin voi stereoiden yhteen aux-in 3,5mm liitäntään laittaa vaikka tietokoneen johdolla ja kännykän bluetoothilla. Antenni oli melko hyvä, signaali meni läpi kahden betoniseinän läpi. Akkukestoa en ole kokeillut. TF-korttipaikkaan menee micro-SD, mutta toimimaan sitä en ainakaan heittämällä saanut. Vaatinee musiikin suoraan kortin juuri-hakemistoon eikä kansioituna kuten minulla kortissa oli. Melko laadukkaan ja siistin oloinen laite, mutta pelkkänä Bluetooth-vastaanottimena aika kallis.
- Tampere, Finland - ()

Transwin Bluetooth 4.0 audiomottagare och sändare

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars returrätt

Transwin Bluetooth-adapter gör att du kan lyssna på musik från en bluetooth-enhet i din gamla analoga stereo eller annan enhet som bara har ett 3,5mm stereouttag (eller RCA med en adapter) Du kan även ansluta en 3,5mm stereokabel från en analog enhet och sedan skicka iväg signalen till en högtalare eller enhet som stöder bluetooth.

Enheten är ungefär lika stor som en tändsticksask. Den har ett inbyggt 370 mAh-batteri med tillräcklig effekt för upp till 10 timmars användande. Du kan också ständigt ha den i laddning för att inte behöva oroa dig över batteriets kapacitet.

Produkten är enkel att använda och kan spela upp musik med hög kvalitet på ljudet från en enhet till en annan.


Specifikationer:

 • Märke: Transwin
 • Skal material: resistent hårdplast
 • Bluetooth: Bluetooth 4.0
 • Räckvidd: 10 meter
 • Batteri: inbyggt 370mAh uppladdningsbart Li-polymer-batteri
 • Laddningstid: ca 2-3 timmar
 • Batteritid: upp till 10 timmar
 • Batteritid Standby-tid: upp till 250 timmar

Medföljer:

 • 1 x Full Transwa mikro Q8
 • 1 x 3,5 mm ljudkabel
 • 1 x Mini USB-kabel

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: