Apple MagSafe 2 -nätladdare L-modell 85W
Apple MagSafe 2 -nätladdare L-modell 85W

5/5 Toimi niin kuin piti ja laatu olis loistava. Ei häviä yhtään Apple omalle laturille. Tuli nopeasti perille ja ehjänä. Ostan kohta toisen mökille. Niin ja oli pitkä latausjohto.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Olen nyt käyttänyt tätä Applen vastaavaa laturia 4 kuukautta, muutaman viikon postitusajan jälkeen. Tämä laturi on toiminut moitteettomasti ja se on myöskin kuumunut liikaa alitehoisena laturina; samalla tavalla kuin alkuperäinenkin Apple-laturi, joka sitten hajosikin. ;) Todennäköisesti tilaan vielä toisenkin varalle, koska Apple on suunnitellut ilmeisen tarkoituksellisesti, vähemmän kestävän ja kalliin tuotteen; onneksi e-villestä niitä saa halvalla. ;) Suosittelen em. tuotetta varauksettomasti. :)
- Oulu, Finland - ()
3/5 Todella hyvä laturi, toimii siinä missä alkuperäinen, halvemmalla hinnalla. Johto on vähän ohuempi kun alkuperäisessä, mutta ei ole haitannut käyttöä. MacBook pro latautuu hyvin tälläkin laturilla Suosittelen
- Espoo, Finland - ()
5/5 Erittäin hyvä vaihtoehto alkuperäisen laturin tilalle. Hinta murto-osa alkuperäiseen verrattuna, mutta toiminnallisesti aivan sama. Toimitusaika hieman pitkähkö, mutta ennakoinnista johtuen ei ongelma.
- Naarajärvi, Finland - ()
2/5 Näissä muun osapuolen laturit ovat vähän kyseenalaisia. Ohjetekstissä pitäisikin lukea "käyttö omalla vastuulla". Tilasin kaksi, joista toinen toimii kuten pitääkin. Toinen lämpeni niin voimakkaasti, että pinnan muovi rupesi kupruilemaan, joten ilman vahtimista en uskaltaisi käyttää. No voihan kyse olla valmistusviastakin. Lataa kyllä siinä missä Apple tuotekin.
- Siivikkala, Finland - ()
4/5 Ostin näitä pari alkuperäisen latruin johdon liitoskohdan alkaessa pelottaa. Ei vielä savunnut, mutta aika heikossa kunnossa se oli. Alkuperäisen laturin hinnalla näitä voisi ostaa jokaiselle perheenjäsenelle omat myös lestadiolaispiireissä. En viitsinyt heti arvostella koska luulin että tuolla hinnalla hajoaa kuitenkin parissa kuukaudessa, mutta nyt ovat molemmat latruit olleet jo yli puoli vuotta kiinni sähköverkossa. Toinen kotona ja toinen työpaikalla. Toimivat hienosti eikä tarvitse laturia enää kannella mukana. Jos jotain miinuksia niin johto ei ole kovin pitkä ja europistoke lienee eri muovia kuin itse laturi niin liitos ei ole kovin jämäkkä vaan suhteelisen helposti liuskahtaa tuo pistokeosa irti laturista.
- Helsinki, Finland - ()

Apple MagSafe 2 -nätladdare L-modell 85W

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Laddare till ett flertal större Apple MacBook Pro. ger en låg strömförbrukning men snabb laddning. Bra som komplement till originalet, eller som helt ersättande produkt.

Passar till:

MacBook Pro-datorer med MagSafe 2-anslutning enligt nedan:

MacBook Pro Retina 15-tum, till mitten av 2015
MacBook Pro Retina 15-tum, till mitten av 2014
MacBook Pro Retina 15 tum, sent 2013
MacBook Pro Retina 15 tum, tidigt 2013
MacBook Pro, Retinatill mitten av 2012

Här kan du kolla kompabilitet med din bärbara dator


Specifikationer:

  • Effekt: 85W
  • Modell: MagSafe 2
  • T-anslutning
  • Input: AC 100-240V ~ 1.5A (50-60Hz)
  • Utgång: 20V / 4.25A
  • Magnetkontakt
  • Indikatorlampa
  • Kabellängd : 1,75 m

Obs. Detta är ett tillbehör tillverkat av tredje part.

Medföljer:

  • 1 x Nätadapter
  • 1 x Transformator
  • 1 x Kabel

Garanti:

6 månader