Memory Foam kudde
Med Memory Foam teknik formas kudden efter just dig och ger ett bra stöd för din nacke.

5/5 Tämä se oli hyvä ostos, jos mikä. Sopii ikään katsomatta kaikille (no ei nyt tietenkään vauvoille). Niskalle hyväntuntuinen. Tuttavakin kiinnostui, kun kerroin. Hänkin halusi tilata tuollaiset tyynyt. Yksi parhaista ostoksistani sanoisin.
- Pieksämäki, Finland - ()
5/5 tilasin tyynyn koska niskat olivat jo pitkään olleet aina aamuisin jumissa/kipeänä

tyyny toi helpoitusta niska kipuihin.

suosittelin tyynyä, myös muille ja olenkin tilannut näitä jo 3kpl yhteensä:

1 itselle ja 2 kpl lahjoiksi.

muutkin ovat tykänneet tyynystä.

hinta ja laatu hyvä.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Tuoksui uutena muoville, mutta pienellä tuuletuksella meni ohi. Toimii kuten huomattavasti kalliimmat tyynyt, mutta oli harteikkaalle miehelle liian ohut.
- Littoinen, Finland - ()
4/5 Laadukkaan näköinen tyyny. Tukee hyvin niskaa.

Miinusta vain hajusta, on aika voimakas uutena.

Hinta oli kohdallaan , kaupassa vastaavat maksavat 5 kertaa enemmän.
- Kouvola, Finland - ()
3/5 Sain tyynyn ei kauaa sitten. Hinnaltaan se on paljon halvempi kuin muut samankaltaiset tyynyt markkinoilla. Se oli ihanan pehmeä kun sitä paketin läpi painelin. Ensin huomasin sen sieltä otettuani, semmoisen muovisen lemun. Tuuletin sitä jonkunverran ulkona. Sain lemun katoamaan mutta tietysti pakkasta ollessa, se kovetti tyynyä. En suosittele ulkona tuuletusta ainakaan pakkassäällä.
- Kempele, Finland - ()
5/5 Olen pitkään kärsinyt pää- ja hartiakivuista, jotka ovat häirineet jokapäiväistä elämääni. Kuulin ystävältäni, että Memory Foam tyyny voisi auttaa kipujen häviämiseen. Tutkin eri sivustoja löytääkseni hinta-laadultaan sopivaa tyynyä. Löysin e-villen sivuilta juuri sopivan hintaisen tyynyn. Olen nyt kolme päivää käyttänyt ja voin rehellisesti sanoa, että kivut ovat vähentyneet. En odottanut mitään ihmetyynyä, mutta se on kuitenkin osoittanut sen, että se todellakin toimii ja pää- ja niskakivut ovat vähentyneet merkittävästi. Voin suositella tätä kaikille kroonisista kivuista kärsiville! :)
- Tampere, Finland - ()

Memory Foam kudde

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Känns alla kuddar för platta eller ojämna? Har du ibland ont i nacke och axlar efter att ha sovit? Att välja rätt kudde är viktigt. Denna kudde av skummaterial är ett mycket bra val. Med Memory Foam teknik formas kudden efter just dig och ger ett bra stöd för din nacke. Med en bra nattsömn blir även dagarna trevligare, så se till att klicka hem denna redan idag. 


Specifikationer:

  • Mått: 50x30x9cm
  • Material: NASA skummaterial
  • Vikt: 1kg

Garanti:

1 månader