Tandblekning
This product whitens your teeth in just ten minutes. It removes coffee and tobacco stains on teeth. Product's performance is based on the gel and a UV lamp interaction.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Zaanukka
  Zaanukka (2014-06-16)

4/5 A neat product. verry good prise. The effect is'nt as outstanding as it is displayed but it effectively removed the "stains" from coffee etc. on my yellowish teeth. But don't be fooled that you'll have a bright white smile after using it. I am however pleased how it unstained my teeth, plus the prise is so good it will get a 4 star rate from me.
- Vallentuna, Sweden - ()
5/5 Paketti sisälsi selkeät ohjeet ja geeli tuoteselosteen. Geeli on paksua, helppo käyttää. Itse sivelin sen suoraan hampaille. Käsittääkseni tärkein vaikuttava aine on sodium hydroxide eli ruokasooda. Eli hammasluuta nämä eivät valkaise, mutta tahroja (ainakin tuoreempia) pitäisi haalentaa. Lamppu ei ole UV-lamppu, vaan sininen LED. Eron huomaa, kun kokeilee White Lightia ja oikeaa UV-lamppua pimeässä huoneessa. UV-valo saa hampaat loistamaan valkoisina, White Light lähinnä vaaleanpunaisina. Joka tapauksessa hintaansa nähden yllättävän hyvä pakkaus, jos ei odota mahdottomia. Itselläni on kuluneet hampaat, joten tämä on varmasti turvallisempi vaihtoehto kuin hankaava valkaiseva tahna tai vetyperoksidikäsittelyt.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Ei toimi ollenkaan. Pahanmakuista, turhaa. Ei toimi ollenkaan. Pahanmakuista, turhaa. Ei toimi ollenkaan. Pahanmakuista, turhaa.

Ei toimi ollenkaan. Pahanmakuista, turhaa.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 No hintaansa nähden on ihan hyvä tuote, tosin olen käyttänyt vain 3 kertaa puolituntia kerrallaan. Kyllä pikkasen on jo vaalenneet hampaat, että varmaan tehoaa jonkinverran ainakin ,kun on käyttänyt molemmat putket.
- Tornio/, Finland - ()
4/5 Laadukas tuote,ja toimi kuten pitikin,hieman vaaleni hampaat tälläisellä kahvinjuojalla.

Hintalaatusuhde oivallinen!

- siitä että oli pitkä aika pitää suussa...
- Hollola, Finland - ()
5/5 Hampaiden valkaisuun sopiva härpäke,itselläni häivytti jo ensimmäisellä kerralla kellastumia hampaista ja toisen kerran jälkeen oli jo melkein kellastumat kaikonneet.Ei kirvelyä.Helppo käyttöinen ja selkeät ohjeet
- Lappeenranta, Finland - ()

Tandblekning

★★★★★
★★★★★
38 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • 30 dagars returrätt

Allmänt:


Denna produkt bleker dina tänder under cirka tio minuters tid. Tar enkelt bort fläckar som kaffe och rökning orsakat. Produktens prestanda är baserad på framtidens synergi för gel och UV-lampor. 

Specifikation:

 • Mått: 280 x 163 x 40mm
 • Vikt: 170g


Paketet Innehåller:

 

 • 1 x Munstycke
 • 1 x Ljus
 • 1 x Bruksanvisning
 • 2 x Geltub
 • 2 x CR2025 batteri


Garanti:

Produkten har en års garanti


Garanti:

1 år