1 x Honeywell öronskydd 10 x 2st
T-formade öronproppar som blockerar högljutt buller och ljud omkring dig. Öronproppar är ett måste i varje resenärs resväska eller ryggsäck för att ge dig en god sömn i bilar, bussar, tåg och flygplan.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Mika J.
    Mika J. (2014-08-29)
  • Produktfoto av Mika J.
    Mika J. (2014-08-29)

5/5 Loistavat korvatulpat omaan korvaan. Herkkäunisena saan näistä apua.

Hintalaatusuhteeltaan ihan parhaat. Suosittelen muillekkin herkkäunisille.
- Mäntsälä, Finland - ()
4/5 Tuotehan ei taida pystyä hirmuisesti poikkeamaan muistakaan korvatulpista, mutta on mukavan tuntuiset korvissa ja eristää hyvin. Tuotetta on käytetty moottoripyöräilyssä ja rakennustyömaalla
- Oitti, Finland - ()
3/5 Ihan hyvä korvatulpat jotka pitävät äänen poissa kuten pitääkin. Ei mitään erityistä, vaan ihan perus tulpat siis. Tosin hinta ei enää ole edullinen, sillä Clasulta saa halvemmalla parihinnalla eikä joudu odottamaan viikkoja.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Olen herkkä uninen ja kuulen pienemmäkin äänet ja en pystynyt nukkumaan, nyt kun tilasin Haneywell korvatulpat niin nukun kuin tukki, ei kuule mitään ylimääräistä. Samoin jos on jonkun vahva äänisen koneen tai muun vahvaäänisen laitteen lähellä niin laittaa korvatulpat ei enää häiritse äänet. Kokeilin näitä ja tulin siihen tulokseen että täytyy tilata lisää. Suosittelen kaikille jotka kärsivät melusta!
- Rautavaara, Finland - ()
3/5 Korvatulpat ovat hieman liian pehmeät, eivät muotoudu korvakäytäviin, eivätkä siksi pysy hyvin korvissa. En suosittele edullisesta hinnasta huolimatta.
- Forssa, Finland - ()
4/5 Edulliset ja asiansa ajavat (riippuu toki mihin tarkotukseen)...

ehkei metsurin hommiin eikä kitaravahvistimen eteen, mutta peittävät läheisen henkilön kuorsauksen ja auttavat nukahtamaan pitkillä lennoilla. Paremmat kuin odotin.
- Kotka, Finland - ()

1 x Honeywell öronskydd 10 x 2st

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
T-formade öronproppar som blockerar högljutt buller och ljud omkring dig. Öronproppar är ett måste i varje resenärs resväska eller ryggsäck för att ge dig en god sömn i bilar, bussar, tåg och flygplan. Kom också ihåg att använda öronproppar på högljudda konserter.


Medföljer:

  • 1 x Pack med 10 par hörselskydd

Garanti:

3 månader