Litet armstöd för skrivbord
Armstöd som ger rätt arbetsställning när du använder datorn. Ergonomi är viktigt oavsett om du arbetar från kontoret eller hemmet.

4/5 Päivittäin käytän tuotetta.

Käsi ei väsy työpäivän aikana.

Täysin hintansa arvoinen tuote.
- Kouvola, Finland - ()
4/5 Perushyvä tuote. Jos suunnittelet käsitukea sellaiseen työtasoon, jossa on vetolaatikko suoraan tuen alapuolella, niin silloin asennus ei onnistu, koska tukea ei saa laatikon vuoksi joko kiinni tai vastaavasti laatikkoa ei saa tuen vuoksi auki.
- Haapajärvi, Finland - ()
4/5 Tämä tuki ajaa kyllä asiansa, mutta pientä viilaamista siinä voisi olla. Säätöruuvin pituus voisi olla pidempi sillä pöydässä yleensä on tuki aika lähellä reunaa ja ruuvissa ei ole varaa, että saisi tuen päälle kiristettyä. Eli aika reunalla joutuu olemaan ja ruuvia pitää kiristellä siten aika usein. Hyvä kapine kyllä ja hartia/käsi ei väsy ja plussaa sen taittuvuudesta pöydän reunaa vasten, kun ei ole käytössä.
- Pohjankuru, Finland - ()

Litet armstöd för skrivbord

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
Armstöd som ger rätt arbetsställning när du använder datorn. Ergonomi är viktigt oavsett om du arbetar från kontoret eller hemmet. Att ha rätt arbetsställning hjälper dig att slappna av och undviker smärtor och värk. För maximal komfort, kan du använda två armstöd, ett för varje arm.

 


Specifikationer:

  • Storlek: 29x13cm
  • Material: ABS
  • Vikt: 800g
  • Max tjocklek på bänkskiva: 45mm

 

Medföljer:

  • 1 x Armstöd

 

Garanti:

3 månader