OBD-Kabel HEX USB VAG 704.1
Denna kabel är konstruerad för VAG-koncernens bilar så som VW, Audi, Seat, och Skoda. Anslut kabeln till din laptop och använd dig av lämplig mjukvara för att diagnosticera bilen.

5/5 tuote vastasi täysin odotuksia ja toimii loistavasti mukana tulevalla ohjelmistolla. kestää käytössä. ja jos osaa vdcs ohjelmaa käyttää ei häpeä aidolle.
- Marttila, Finland - ()
5/5 Tilasin kaaapelin (Volkswagen Sharan 1.9 TDi 85Kw AUY vm. 10/2000) vikakoodien poistoa varten, joka kyllä toimii erinomaisesti kyseisessä autossa. Muutenkin pystyy ilmaisen ohjelman rajoitteitteista huolimatta seuraamaan/tarkastamaan mm. turbon ahdinpaineet. Suosittelen!!! Vinkkinä voisi sanoa, että jos ei saa yhteyttä johonkin moduulin, niin joutuu säätämään USB-portin arvoja!!!
- Nokia, Finland - ()
2/5 Mukana ei tullut mitään ajureita joten en saanut kaapelia toimimaan millään ohjelmalla.

Hinta on kyllä kohdillaan jos vain ajurit saisi matkaan.
- Ivalo, Finland - ()
3/5 No tämmönen tuli tilattua, että pääsee kurkkimaan Skodillacista syöttöpumpun ajotusta jakohihnan vaihdon jälestä. Tämä vekotin toimi pari-kolme kertaa oikein mallikkaasti ja käppyröitä saatiin piirreltyä, mutta sitten kun koitti se hetki kun ois pitänyt oikeasti kattella että mitenkä ajotus kohillaan niin eipäs enää toiminutkaan.

Harmillisesti tää tuote on päässynnä loppumaan vissiinkin, niin piti ottaa toisenlainen kuapelj. Ja siinä olikin eri ohjelmisto johon tässä koittanu tutustua, muttei ainakaan vielä oo löytynä syötön ajotusta siitä.

Tuote ois siis ollu hyvä jos ois toiminu. Onneks takuu toimi.
- Kuopio, Finland - ()
2/5 Halpa, mutta toimii epäluotettavasti. Saa aina henkeä pidätellä saako vikaoodit luettua ennen kun tulee joku vika
- Vantaa, Finland - ()
4/5 mukana tullu ohjelma levy oli tyhjä huono kokeilla
- Kannonkoski, Finland - ()

OBD-Kabel HEX USB VAG 704.1

★★★★★
★★★★★
15 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Denna kabel är konstruerad för VAG-koncernens bilar så som VW, Audi, Seat, och Skoda. Anslut kabeln till din laptop och använd dig av lämplig mjukvara för att diagnosticera bilen.

 

Tekniska data:

  • Kompatibel med VAG-bilar
  • ISO9141-2
  • ISO14230-4 (KWP2000)
  • CAN-BUS

Garanti:

6 månader