Remax MicroSDHC 16GB Class 10
Class 10 kort är lämpade för krävande användning och kortet har en snabb skriv- och läshastighet.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Petteri M.
  Petteri M. (2016-10-31)
 • Produktfoto av Petteri M.
  Petteri M. (2016-10-28)

4/5 Jag är nöjd med Produkten, men leverens tar 4-5 veckor inte 2-3 veckor. Priset är mycket bra men med Fakura Avigft blir summa lika

som man betalar i lokala butiker.

MVH,

H.K
- Kista, Sweden - ()
5/5 Hinnaltaa edullinen ja laadultaan hyvä kortti. Liikennekamera käytössä päivittäin. Vaikuttaa hyvältä ja suosittele muillekin.

Ok hintainen ja laadukas.
- Katinala, Finland - ()
4/5 Ihan hyvin toimii pojan tabletissa, pelit pyörii jouheasti muistikortiltakin vaikka eipä nyt oikein vertailukohtaa olekaan muihin kortteihin mutta joka tapauksessa hyvä ostos mielestäni. Päällisin puolinkin hyvä laatu.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hyvin toimiva kortti, testiohjelman perusteella kapasiteettikin vastaa ilmoitettua. Kirjoitus- ja lukunopeus hieman matalahkot, ei ehkä 4K-kuvaukseen sopiva, mutta fullHD toimii hyvin.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Tarve oli edulliselle muistikortille raspberry pi zeroon. Laitoin kortille retropien ja hyvin toimii pi:ssä. Vaikuttaa ihan kestävältä, vaikka tosin nyt päivän ollutkin vain testissä. Mukana oli myös micro sd -> sd adapteri että saa esim läppärin muistikortinlukijaan suoraan. Plussaa pakkauksesta, jota ei tarvinnut yrittää repiä väkisin auki, eikä käyttää mitään teräaseita saadakseen kortin ulos. Pakkauksen voi näinollen pitää vaikka kortin kotelona mikäli tarvii.

Kaikenkaikkiaan vaikuttaa erittäin hyvältä viiden euron sijoitukselta.
- Valkeakoski, Finland - ()
4/5 Ostin lisämuistikortin Doogee X5:n ja korttihan pelasi kuten piti. Mukana tuli vielä SD-adapteri niin voi siirrellä kuvia tietokoneelle sen kautta. Toimitus aika oli noin 4 viikkoa.
- Oulu, Finland - ()

Remax MicroSDHC 16GB Class 10

★★★★★
★★★★★
7 Produktomdömen

 • 12 mån garanti
 • 30 dagars returrätt

Mycket prisvärt minneskort från pålitliga REMAX.

Class 10 kort är lämpade för krävande användning och kortet har en snabb skriv- och läshastighet. Fungerar bra tillsammans med enheter som har 4K-videoinspelning. 16GB räcker bra till en mobiltelefon, men ska kortet användas i en actionkamera så bör man välja ett större kort.


Specifikationer:

 • Tillverkare: REMAX
 • Kapacitet: 16 GB
 • Speed Class Rating: Klass 10
 • Läshastighet: 80 MB/s

Garanti:

1 år

89 SEK Info om moms
Antal  Lägg i kundvagnen »
- Produkten finns i lager! 2 st
- Nästa inkommande leverans om h h i min och 00 s
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-4 veckor.

Liknande produkter