Trådlös backkamera med mörkerseende IP66
Trådlös backkamera med mörkerseende IP66

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Markus A.
    Markus A. (2015-09-18)
  • Produktfoto av Markus A.
    Markus A. (2015-09-18)

4/5 Laitoin kyseisen kameran mercedes-bens vitoon ihan kärryn perään laittoa varten ettei tarvii turhia pökkiä. Asennus oli hieman haasteellinen kiska kyseinen kamera oli tarkoitettu yhteensopivaan naviin, halusin kuitenkin auton omaan näyttöön kun valmius valmiina. Takuu rauennut koska jouduin katkaisemaan 2.5 plukin ja muuttamaan rca video liitännäksi, virrat sai sopivasti usb ulostulosta dvd soittimen perästä. Kameralle tein uuden pirikkeen muovista jotta sain kameran hieman ulommaksi. Melkein näkyy koukku, auton kulmat ja viitisen metriä näkyvyys. Lähettimen ja vastaan ottimen kantomatka aika rajallinen pitkässä autossa jos laittaa kotelon sisälle, vapaassa tilassa riittää. Näin asennuksen ja ensi kokemalta edullinen ja hyvä kamera.
- Panttila, Finland - ()
3/5 Laitoinkin kameran vähän toisenlaiseen käyttöön. Nimittäin vein sen puuhun pöllön pesäkameraksi. Virta syöttö pienestä mopon akusta, jota aurinkopaneli lataa. Etäisyys taloon on 80m ja lähetys tuntuisi tulevan perille. Näyttö jonka tilasin tähän ei ole vielä saapunut, joten kuvan laadusta en vielä pysty sanomaan mitään, mutta uskon kyllä riittävän pöllön poikasten elämän seuraamiseen. Laitoin kameran ja lähettimen kuitenkin suojaan sateelta muovi rasiaan pesäpöntön sivulle, olisin laittanut alle muttei kameran johto riittänyt. Toimii kuitenkin näinkin. Laite on pieni eikä häiritse yhtään lintuja. Mikä on hyvä. Virran syöttö tulee akusta hämäräkytkimen kautta, sillä päivällä ei pöllöt liiku ja virtaa ei kannata kuluttaa, akku ehtii latautuu.
- Hangonkylä, Finland - ()
3/5 Hintaisekseen OK kamera
- Sievi, Finland - ()

Trådlös backkamera med mörkerseende IP66

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

Trådlös minimal backkamera som endast behöver ström till sändaren, ingen signalkabel behövs. Kameran har 150 graders synfält, och är lätt att installera.

Obs! Endast kameran medföljer.


Specifikationer:

  • 150 graders synfält
  • IP66-klassad
  • Mörkerseende

Produkter du kanske är intresserade av: