Trådlös backkamera
En högkvalitativ backkamera utrustad med 120 graders bildvinkel, nattfunktion och infraröd transmitter.

4/5 Pakettiautoon kokonsa puolesta haasteelinen asentaa.

Moottoripyörään en ole vielä laittanaut. Hinta oli ok ja toimituskin sopi, kun oli tiedossa mistä kaukaa tavara tulee.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hieman joutuu vaivaa näkemään kun asentaa, mutta ei mahdoton normi puuhastelijalle ilman ammattitaitoa, toimii hyvin. Ei luvata liikoja vaan laite täyttää lupaukset.
- Turku, Finland - ()
3/5 Asensin pakettiautoon. Helppo ja nopea asentaa. Kuvanlaatu peruutuskameraksi aivan riittävän hyvä. Langaton yhteys toimii moitteetta. Hinta ominaisuuksiin nähden ehkä korkeahko. Suurin miinus tulee siitä, että kameran kulmaa ei voi säätää käytännössä kuin asennusvaiheessa valitsemalla sopiva kohta. Monessa autossa tälläista ei välttämättä ole. Kokemuksia kestävyydestä talviolosuhteissa ei ole vielä kertynyt. Aiemmissa vastaavissa on ollut yksilöeroja, joissa joku on saattanut saada vettä sisäänsä varsin pian, ja joku toinen ei vielä parissa kolmessa vuodessakaan. Suosittelen tämän hankintaa, jos tietää autossaan olevan sopiva asennuspaikka kiinteäkulmaiselle kameraralle.
- Nukari, Finland - ()
1/5 ei toimi ja toimitettiin kamera ohan eri kameran pakkauksessa jossa ei käyttöohjetta. kaikki muut tavarat saamatta. kuuluukohan koskaan. e-villeltä ei vastata tämän kameran osalta
- Polvijärvi, Finland - ()
3/5 Muuten ihan hieno idea mutta käyttöohjeet oli langalliselle versiolle. Liittimistä ei mikään sattunut näytön AV sisäänmenoon. Laitteen sai toimimaan ainoastaan kaapelilla.
- Anjala, Finland - ()
1/5 Kyllä pimeessä sumussa märässä oiva laite ,,talven tullen ski ilo o mennyttä,,ei tämäkään soveltunu pakkasille,ei voi edelleenkään suositella suomen pakkasiin,lämmintä pitää olla toimiakseen,
- Muhos, Finland - ()

Trådlös backkamera

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars returrätt

En högkvalitativ backkamera utrustad med 120 graders bildvinkel, nattfunktion och infraröd transmitter. Backkameran kan hjälpa dig att backa i trånga utrymmen och krångliga parkeringshus. Kameran är liten och knappt märkbar men kan bespara dig från dyra servicekostnader. Kombinera med någon av e-villes backskärmar. 


Specifikationer:

  • Nattfunktion: Ja
  • Vädertålighet: ip66
  • Transmittersignal: 100m
  • Bildvinkel: 120 grader
  • Pixelnoggranhet: 350x420
  • Strömkälla: DC 12

Produkter du kanske är intresserade av: