Elkablar med 12V-plugg till skärmar och extrautrustning i bilen
Elkablar med 12V-plugg till skärmar och extrautrustning i bilen

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Reijo V.
    Reijo V. (2016-11-02)

4/5 Navigaattorille virtaa olisi tarkoitus antaa tämän kautta. Kytkin on kätevä lisä, ettei aina tarvitse erikeen kytkeä tupakansytyttimeen ja taas ottaa pois, kun kuvaa ei tarvita. Uusissa autoissa ei ole kiva repiä verhoiluja auki, piilotella johtoja ja sotkea peruutusvalon piuhoja. Sulakesuojaus täyttä asiaa.
- Kangasala as, Finland - ()
4/5 Autossa jatkojohtona hyvä, hinta kohtuullinen, vastasi odotuksia, hyvä ostos. Mitäpä sen enempää tästä kertomaan. Tavan jatkojohto ja hyvä.

Suosittelen ostamaan.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Hyvä johto virtakatkaisimella ja kätevä siirtää toisiin koneisiin, eikä tarvii tehdä mitään kiinteitä sähkökytkentöjä. Hinta on sopiva. Tupansytytin johdolle katkaisijalla löytyy monta käyttökohdetta.
- Minkiö, Finland - ()
3/5 Johdon liittimet eivät käyneet täältä ostettuun peruutuskameraan, vaikka niitä mainostettinkin samassa yhteydessä.

Ainoa vaihtoehto oli unohtaa jatkojohto ja hyödyntää vain tuota virtalähdeosaa sekä tehdä siihen liitos käsin. Jatkojohto on liian ohutsäikeistä, jotta sitä pystyi käsin mitenkään liittämään toiseen.

Itse virtalähdeosa on mainio kytkimensä vuoksi ja istuu paikoilleen tosi hyvin.
- Ihamaniemi, Finland - ()
5/5 turvallinen virta systeemi nyky autoihinkin/ sulakkeen varmentavana tuotteena.Uudet autot ohjeissa ei saa laittaa johtoihin/ akkuun mitään omia kytkentöjä koska johdot kuormittuu.Tässä turvallinen 12v pistoke sulakkeella tupsyt pistokkeeseen. suosittelen
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Toimii peruutuskameranäytön kanssa. Tuote oli hyvin pakattu ja on helppo liittää auton virtapistokkeeseen. Tuotetta on mahdollista käyttää myös muiden lisälaitteiden virtajohtona. Hintaisekseen laatu tuntuu olevan ihan ok.
- Jyväskylä, Finland - ()

Elkablar med 12V-plugg till skärmar och extrautrustning i bilen

★★★★★
★★★★★
31 Produktomdömen

Har du en ny bil och inte vill slita sönder inredningen för att dra kablar? Dessa kablar har 12-V plugg och är idealiska för exempelvis anslutning av LCD-skärmar och monitorer i bilar.

Oavsett om du vill använda skärmen till att se på DVD-film, eller för en backkamera, så fungerar de lika bra. Bara att ansluta till 12V-uttaget och koppla in utrustningen. 12V-pluggen har också en on/off-knapp så att du enkelt kan bryta strömmen med ett tryck.

Du kan själv välja längd på kablarna enligt ditt behov.


Garanti:

3 månader