Backsensorer och alarm
Praktisk övervakning när du backar bilen.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tuomo R.
    Tuomo R. (2015-10-20)
  • Produktfoto av Tuomo R.
    Tuomo R. (2015-10-20)

5/5 Toimiva laite helppo asennus mitä muuta tästä sanoisi................................................................................................................................................................................................................................
- Kaarina, Finland - ()
4/5 Hyvä laite ja helppo asentaa. Täydentää peruutus kameraa koska kameran kulmat ei aina riitä. Varsinkin jos pilari on parkkiruudun reunassa johon kamera ei ulotu varoittaa ääni. Sopiva pora sarjassa helpotti asennusta. Suosittelen kameran kanssa käytettäväksi. Myös hinta oli plussaa.
- Kajaani, Finland - ()
4/5 Hyvä tuote, yllätti odotukset ja pelaakin niinkun pitää. Helppo asentaa kuppiterä tulee paketin mukana tutka-antureille. Äänenvoimakkuus peruuttaessa voisi olla säädettävä, mutta siihen tottuu. Jospa tämä toimii myös pakkasella.
- Kajaani, Finland - ()
5/5 Helpo asentaa jos jo kokemusta. Anturit ulkonevat hieman liikaa muttei haittaa käyttöä. Anturien tunnistialue / kiila melko kapea, mutta tunnistaa kiinteän esteen hyvin. En tilatessa huomannut että pakkaus sisältää myös näytön (äänimerkki olisi riittänyt) joten tuokin tuli bonuksena. Suosittelen.
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Yllättävän asiallinen laite hintaansa nähden. Vastaa täysin odotuksia ja asennus autoonkin oli helppo. Nyt ainakin toimii loistavasti, talvi näyttää sit miten toimii pakkasessa...
- Järvenpää, Finland - ()
5/5 Pari vuotta jo ollut käytössä ja toimii edelleen hyvin. Asennus oli helppo muovipuskuriin ja laite vaan toimii. Virran ottaminen olisi ehkä voitu toteuttaa jotenkin paremmin, mutta hankala nyt itse keksiä äkkiseltään, että miten. Nyt kytkin peruutusvaloon kiinni eli laite menee päälle, kun pakkivalo palaa.
- Laitila, Finland - ()

Backsensorer och alarm

★★★★★
★★★★★
12 Produktomdömen

Praktisk övervakning när du backar bilen. De fyra sensorerna placeras bak på bilen och känner av när objekt kommer för nära dem. Enhet inne i bilen börjar då att pipa, och du vet att du då bör trampa på bromsen.


Garanti:

1 månader