Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
MPPS V12 Chip-Tuning -Trimma bilen
MPPS v12 Chip-Tuning tillåter dig att skriva över minne i bilens dator via den diagnosiska connectorn.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Kimmo P.
  Kimmo P. (2017-07-12)
 • Produktfoto av Heikki S.
  Heikki S. (2015-02-11)
 • Produktfoto av Jpsh
  Jpsh (2014-10-08)
 • Produktfoto av Jpsh
  Jpsh (2014-10-08)
 • Produktfoto av Henri U.
  Henri U. (2014-08-15)
 • Produktfoto av Arto S.
  Arto S. (2012-12-02)

Våra kunders produktvideor

4/5 1.9 TDIn ohjelmoiminen onnistui MPPS:llä helposti ja kertaakaan ei tullut mitään ongelmia muistin kirjoituksessa tai lukemisessa. Halpa hinta epäilytti, mutta laite toimi juuri niin, kuin oli luvattu.

TunerPro ohjelmistolla säädin kartat mieleisekseni ja siirsin ne onnistuneesti MPPS:llä ECUlle. Jos ei omaa riittäviä taitoja, niin pelkällä MPPS:llä ei tee mitään. Toki valmiita ohjelmointeja voi itse sillä siirtää, mutta jos ei tiedä mitä muutoksia ohjelmaan on tehty, niin on olemassa riski moottorivauriosta.

Kirjoitin kattavan arvostelun, mutta pyysi silti kirjoittamaan lisää, en ymmärrä miksi.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Toiminut hyvin, ainut miinus oli rikkoutunut cd-levy. Netistä sai ladattua ohjelmiston ja sen jälkeen pelittänyt ihan hyvin, hyvä ja halpa ecun fläshäämiseen.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 S8 Audista sain rajoittimen pois ,pienen ohjelmisto jumpan ja kunnon kartan avulla yli 500 hv vääntöä tuntuis olevan riittävästi Yli kolmensadan meni GPS mittarin mukaan

Suosittelen osaavalle .Tosin tuo kone varmaan pokshtaa kohta lisään siihen vielä tuplaturbot niin eiköhän gummiliikkeet saa taas kauppoja

Pyrkimys olisi yli tuhanteen hp;n
- Raudanjoki, Finland - ()
2/5 Hinta laatu hyvä. Kaytin w203, alussa meni aikaa ihmetetellessä mutta muuten ihan ok peli. Sai katsottua auton tietoa mutta en uskaltanut muuttaa mitään.
- Pirkkala, Finland - ()
3/5 Tämän ohjelmiston asentaminen ja toiminta kuntoon saattaminen ei sitten ole mikään minuutin juttu.... Joten jos softa asennukset eivät ole ihan omaa alaa, niin älä turhaan hanki tätä tuotetta.

Tuotteen käyttäminen vaatii toki myös syvää tuntemusta autojen ECU:jen sielun elämästä, joten jos luulet että tällä pääset nyt helposti "softaamaan" autosi, niin unohda. ECU:n lukeminen varmasti onnistuu suurelta osalta, mutta mitään softaustahan tuote ei tietysti tee, ellet osaa softaa itse tehdä, (tai hanki sitä softaajalta). Miäli softan kirjoitus on hallussa (tai olet ostanut sopivan softan) niin tällä voit kirjoita ohjelman autosi ECU:lle, suhteellisen helposti. (Huom: useiammat autot, joten lue myös ne speksit).
- Nurmijärvi, Finland - ()
3/5 Kaapeli istuu obd2-porttiin todella napakasti. Testasin ecu-flashin lukemisen peugeot 2.0hdi (MY2000, ecu:bosch edc15) ja polo 1.9tdi pd100 (ATD-kone, ecu:bosch edc15):ssa. Flashin lukeminen ja tallennus ohjelmiston käyttöalustalle (XP SP1) onnistuivat ongelmitta.

Paketin mukana tulevan ohjelmiston asennus vaati hieman aikaa, mutta onnistui lopulta netin avustuksella. Youtube:sta löytyy päteviä ohjevideoita, jos ongelmia ilmenee.Huom. VCDS:ää (VAG-COM) ei voi käyttää tämän kaapelin kautta, vaan se vaatii VAG-COM (KKL) -kaapelin (saa tilattua täältä).

Kaapelia olisi helpompi käyttää, jos se olisi taipuisampaa materiaalia ja hieman pidempi.

Suosittelen varauksella kaikille ecujen tuunauksesta kiinnostuneille harrastekäyttöön. Varaus koskee käyttäjän perehtyneisyyden tasoa. Jos haluat nostaa ahtopaineita, säätää polttoainekarttoja tai vaikkapa disabloida EGR:än ohjelmallisesti, tarvitset muita työkaluja ja paljon perehtyneisyyttä. Tällä työkalulla voit ainoastaan lukea tai kirjoittaa muilla tavoin modifioidun (esim. WINOLS:llä) ECU:n sisällön. Sellaisenaan se soveltuu mainiosti varmuuskopion ottamiseen ja palauttamiseen auton ECU:sta. Kaapelin kanssa kannattaa olla varovainen, sillä auton saa helposti toimimattomaksi, ellei tiedä mitä on tekemässä. Hinta/laatu suhde kaapelilla on ehdottomasti kohdallaan.
- Vihtavuori, Finland - ()

MPPS V12 Chip-Tuning -Trimma bilen

★★★★★
★★★★★
19 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa från detta lager.
Produkten går att beställa från

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

MPPS v12 Chip-Tuning tillåter dig att skriva över minne i bilens dator via den diagnosiska connectorn. Stödjer alla senaste drivrutinerna EDC16, EDC17, MED9.x, Siemens PPD1 / x, EDC15, ME7.xi och många fler. Professionell funktion utan onödiga boxar och kablar. All elektronik finns i OBD2 connectorn. Operationssystem: Windows XP sp2.

 


Extra:

e-ville blogi Obd

Medföljer:

 

 • 1x OBD-verktyg
 • 1x CD

Produkter du kanske är intresserade av: