Opel Tech 2 felkodsläsare
Med en felkodsläsare kan du enkelt läsa av information om din bil. Du kan diagnostisera motorn och all övrig info för alla bilar tillverkade 1997-2004 av märket Opel.

2/5 Surkea tuote. Ei vastaa tuotteen nimeä. voisi joku ottaa vastuun tälläisten tuotteiden myymisestä, esimerkiksi johdon pätkä ei ole lukija vaan johto.. lukija ilmoittaa lukeman luennan jälkeen . tämä tuote on siis johto . Kiitos paljon monen viikon projektista, vieläkin jatkuu
Mikko L. - Helsinki, Finland - ()
1/5 Tuote surkea. Vikakoodin lukijan mukana tullut ohjelmalevy rikki (ilmakupla cd:n pinnalla). Luvattu asiakaspalvelusta tehdä asialle jotain. Ehkä uusi ohjelmalevy tai levynkuva sähköpostissa? Viimeisin vastaus aspa:sta saatu 5.1. mutta sen jälkeen ei kuulu mitään lukuisista yhteydenotoista huolimatta. Tuote tilattu 6.12.2014. Täysin ala-arvoista asiakaspalvelua. Ymmärrän että jos korvaavaa tuotetta ei ole heti niin ok, mutta kun ei vastata kyselyihin asian tilasta saatikaan yhteydenottokanavat ovat pelkästään emailin varassa niin rupeaa korpeamaan kyllä.
Maarit K. - Kokkola, Finland - ()
kysyisin toimiikon kyseiden opel testeri 1998 malliin astraan
Matti P. - Helsinki, Finland - ()

Opel Tech 2 felkodsläsare

★★★★★
★★★★★
2 Produktomdömen

Med en felkodsläsare kan du enkelt läsa av information om din bil. Du kan diagnostisera motorn och all övrig info för alla bilar tillverkade 1997-2004 av märket Opel. Varför föra bilen på verkstad och betala dyra pengar när du kan diagnosticera själv?

Koppla in denna felkodsläsare mellan uttaget i bilen och din bärbara dator.

 

 


Extra:

e-ville blogi Obd

Specifikationer:

  • Ansluts till din dator med den medföljande kabeln och mjukvaran

Medföljer:

 

  • 1 x OPEL TECH2 -läsare
  • 1 x RS232 -kabel
  • 1 x CD

Garanti:

1 år

Produkten är inte tillgänglig för tillfället
Produkten finns också i vårt finska lager med leveranstid på 3-5 dagar. (Byt lager här)
Produkten är inte tillgänglig för tillfället

Liknande produkter