Opel Tech 2 felkodsläsare
Med en felkodsläsare kan du enkelt läsa av information om din bil. Du kan diagnostisera motorn och all övrig info för alla bilar tillverkade 1997-2004 av märket Opel.

2/5 Surkea tuote. Ei vastaa tuotteen nimeä. voisi joku ottaa vastuun tälläisten tuotteiden myymisestä, esimerkiksi johdon pätkä ei ole lukija vaan johto.. lukija ilmoittaa lukeman luennan jälkeen . tämä tuote on siis johto . Kiitos paljon monen viikon projektista, vieläkin jatkuu
- Helsinki, Finland - ()
1/5 Tuote surkea. Vikakoodin lukijan mukana tullut ohjelmalevy rikki (ilmakupla cd:n pinnalla). Luvattu asiakaspalvelusta tehdä asialle jotain. Ehkä uusi ohjelmalevy tai levynkuva sähköpostissa? Viimeisin vastaus aspa:sta saatu 5.1. mutta sen jälkeen ei kuulu mitään lukuisista yhteydenotoista huolimatta. Tuote tilattu 6.12.2014. Täysin ala-arvoista asiakaspalvelua. Ymmärrän että jos korvaavaa tuotetta ei ole heti niin ok, mutta kun ei vastata kyselyihin asian tilasta saatikaan yhteydenottokanavat ovat pelkästään emailin varassa niin rupeaa korpeamaan kyllä.
- Kokkola, Finland - ()
kysyisin toimiikon kyseiden opel testeri 1998 malliin astraan
- Helsinki, Finland - ()

Opel Tech 2 felkodsläsare

★★★★★
★★★★★
2 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 12 mån garanti
  • 30 dagars returrätt

Med en felkodsläsare kan du enkelt läsa av information om din bil. Du kan diagnostisera motorn och all övrig info för alla bilar tillverkade 1997-2004 av märket Opel. Varför föra bilen på verkstad och betala dyra pengar när du kan diagnosticera själv?

Koppla in denna felkodsläsare mellan uttaget i bilen och din bärbara dator.

 

 


Extra:

e-ville blogi Obd

Specifikationer:

  • Ansluts till din dator med den medföljande kabeln och mjukvaran

Medföljer:

 

  • 1 x OPEL TECH2 -läsare
  • 1 x RS232 -kabel
  • 1 x CD

Garanti:

1 år

Produkter du kanske är intresserade av: