Liten näbbtång
Behändig liten näbbtång med gummibeklätt handtag.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Hannu T.
    Hannu T. (2015-02-03)
  • Produktfoto av Hannu T.
    Hannu T. (2015-02-03)

Våra kunders produktvideor

4/5 Kärkipihdit, jotka sopivat pieneen värkkäilyyn esim. elektroniikan parissa. Ei ole kovinkaan suuret, joten ei siten kestä mitään isompaa vääntöä. Pieneen kylläkin.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Pienet ja todella näppärät kärkipihdit, sopii pienempäänkin rakoseen ja saa tukevan otteen kiinni vaikkapa johtoon tai karanneeseen mutteriin. Tilaan toisen samanlaisen kun ovat niin halpojakin. Hinta laatusuhde kohdallaan!
- Rautavaara, Finland - ()
4/5 Näppärät pihdit näitä tarvisevalla. Halpa ja ajaa asiaansa siinä missä muutkin pihdit. Ei moitittavaa. Jos tarvitset niin tilaa. Pienen kokonsa ansiosta sujahtaa vaikka taskuun tarvittaessa.
- Rauma, Finland - ()
5/5 Hyvät pihdit moneen tarpeeseen jossa tarvitaan juuri tällaisiä pihtejä. Hyvin toimii pihdit ja vastaa kuvaa ja kuvausta täysin. Käytän niitä jatkuvasti. Suosittelen, jos tarvitset tällaisia pihtejä.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Halvat kärkipihdit, mutta samanlaiset saa suomestakin vain muutaman sentin kalliimmalla. Ote pihdeistä on hyvä, vaikka pihtien koko onkin hieman pienehkö. Pienillä kärkipihdeillä ei pysty kovin hyvin vääntämään esim. muttereita auki, mutta toki pystyvät pieniin paikkoihin, mihin isommilla ei pääse. Saamieni kärkipihtien saranaosassa oli tahmaisevasti rasva ja kärjet vetävät pikkuisen vinoon, mutta on pahempiakin nähty.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Aika pienet pihdit mitä kuvasta ei ehkä erota. Pieni nokka tosin on kätevä elektroniikka ja pienempien pihtitöiden tarpeeseen. Ihan kestävän oloiset silti eikä ole mitään ongelmaa ollut käytössä. Pieni kahva tosin myös vähän hankala isokätiselle. Halpa hinta.
- Mikkeli, Finland - ()

Liten näbbtång

★★★★★
★★★★★
14 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Behändig liten näbbtång med gummibeklätt handtag.


Produkter du kanske är intresserade av: