Kakelpenna
This tile marker is the safe, easy way to refresh or change the color of grout by covering up stubborn grout stains.It dries rapidly, and leaves a clean, uniform grout line.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Nope
  Nope (2014-08-19)
 • Produktfoto av Pasi L.
  Pasi L. (2014-05-30)
 • Produktfoto av Pasi L.
  Pasi L. (2014-05-30)
 • Produktfoto av Tapani K.
  Tapani K. (2014-05-26)
 • Produktfoto av Tapani K.
  Tapani K. (2014-05-26)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-02-17)
 • Produktfoto av Hyperborealainen
  Hyperborealainen (2014-02-17)

Våra kunders produktvideor

4/5 Positiivisena yllätyksenä, kynään tuli varakärki mukaan.

Toimiva muttei hirveän kestävä ratkaisu. Hyvä jos pitää meikata nopeasti kaakelisaumat "myyntikuntoon" tai saunailtaa varten.
- Nummela, Finland - ()
4/5 "Piirsin" tällä kynällä tummuneet kaakelisaumat uudelleen valkoisiksi. Helppoa oli! Tuli siistiä jälkeä! Suosittelen, jos sinulla oli valkoiset kaakelisaumat, jotka haluat uudelleen valkoisiksi.
- Heinola, Finland - ()
3/5 Hieman oli pieni pettymys tämä tuote :( Kynä oli kuivuneen tuntuinen, maalia ei tullut kovinkaan hyvin. Hintaan nähden kuitenkin kelpo ostos, vaikkakin käytettävyys ei vastannut odotuksiani.
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Tämän tilasin keittiön välitilan kaakelisaumoihin. Hallitus päätti myöhemmin toisin. Eli uusiksi meni kaikki. Joten vielä odottaa käyttöään. Ainahan voi vaikka pudottaa naapurin yksinhuoltajapirkon postiluukusta "ullatuslajana". Tuolla ei juuri kerkeä enää käymään.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Hyvä pieneen korjaukseen, kunhan pääsee alkuun.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Tuotteen hinta on hyvä ja hänelle jolle ostin kertoi, että helppo on myös helppo käyttää. Laadusta sanoi, että ihan ok.
- Espoo, Finland - ()

Kakelpenna

★★★★★
★★★★★
26 Produktomdömen

Denna kakelpenna lagar ditt kakel i badrum och kök. Detta är pennan för dig om tätningen mellan kaklena börjat spricka. Snabb och enkel att använda! 


Medföljer:

1x penna