Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Elektrisk Tändare
USB-port för att ladda sähkökättöinen ljusare. Den verkliga tobak man / kvinna val. Startat Batteriet kan laddas igen, även hundratals gånger, så du inte behöver onödan Ostella nya tändare eller tändstickor.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Ville K.
  Ville K. (2015-10-09)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-07-30)
 • Produktfoto av Artil S.
  Artil S. (2015-07-30)
 • Produktfoto av Dc
  Dc (2014-10-06)

Våra kunders produktvideor

5/5 Köpte den till frun så hon kan ha den vid blåsigt väder.. hon är nöjd :)
- Sundsvall, Sweden - ()
4/5 Ihan hauska laitos ajoittaiseen ihmisten hämmentämiseen, sillä sähkösytyttimiä ei yleensä näe. Yksinkertainen ja helppo käytettävä, mutta omassa yksilössä oli luukku vähän jäykkä ja sitten sytyttimen sisälle kertyy tuhkaa tupakasta ja alkaa haista ajanmittaan sekä saa tupakan maistumaan karmealle (siis tavallistakin karmeammalle).
- Vaasa, Finland - ()
3/5 I always have it in my bag, in case I forgot my lighter or simply if the lighter is not work. for this simple use I am completely satisfied with.
- Malmö, Sweden - ()
3/5 Pitkäikäinen ei ollut, hehkulanka oli tullessa jo puoli liekillä. Vaikkei kovin monasti käyttänyt niin tiedä mikä lie leikkiparisto siel sisäl oli, ei kestäkovinkaan, et saa olla laturis. Suosittelenko, kokeile jos huvittaa, ite ei tulis mieleekää.
- Vantaa, Finland - ()
1/5 Hinta ok, jos toimis...... Idea varmaan ihan toimiva esim. kovassa tuulessa......itellä kone toimi ehkä kymmenen savukkeen sytyttämiseen, ei kehuja, ehkä perjantai päivän tuote.......
- Harjavalta, Finland - ()
4/5 Hyvin syttyy nortti kovemmasakin tuulessa kuhan vaan muistaa ladata välillä... Hinta/laatusuhde on kyllä kohdillaan! Oli kyllä hyvä ostos että suosittelen vaikka ei tupakka maistuisi. Onhan siinä ihan kätevä lamppukin mukana ja voit lämmitellä vaikka sormen kerrallaan jos alkaa vaikka pilkillä jäätymään ;)
- Lahti, Finland - ()

Elektrisk Tändare

★★★★★
★★★★★
49 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Tändaren och startbatteriet kan återanvändas otaliga gånger och är inte lika känsliga för fukt som de konventionella tändarna. USB port för enklare laddning.

 

Specifikation:

 • DC 5V 3A
 • Mått: 63x20x15mm
 • Vikt: 50g

 

Paketet innehåller:

 • 1x tändare
 • 1x USB kabel
 
 
Garanti:

Produkten har tre månaders garanti.


 
 

Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: