Minimal fickkniv "Necker"
En elegant fickkniv av modell Necker som enkelt bärs runt halsen eller i fickan. Passar utmärkt för gravyrarbete, fruktskalning eller andra mindre uppgifter.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jukkis
    Jukkis (2017-11-13)
  • Produktfoto av Jukkis
    Jukkis (2017-11-13)

Våra kunders produktvideor

5/5 tosi näppärä kuljettaa jatkuvasti mukana sillä saa juuri ne pienet leikkaukset tehtyä ei tarvitse aina hakea isompaa veistä. voin suositella .
- Sahakylä, Finland - ()
5/5 This little knife is very handy for opening packets and things like that.

The knife is very well made but it could be sharper but still works well.

This knife is well worth 4.95e , easy to carry and can be used for a 101 things.
- Paimio, Finland - ()
4/5 Onhan tuo kiva koriste ja mahtuuhan tuo pökkelö sormiinkiin..tälläinen

tuote tulisi olla vaan pirun terävä että se käyttöesineenä menisi.

Nahkainen tuppi "puukkoon" on hyvä lisä , jos nyt haluaa vaikka kaulassa tai missä lie kantaa mukana.

Pakkohan se on myöntää että en tiedä paljoa muuta käyttötarkoitusta puukolle kuin keräilijän kokoelma, mutta eihän sitä koskaan tiedä...
- Klaukkala, Finland - ()
5/5 Mahottoman kätevä pieni veitsi! terä on terävä ja hyvän muotoilun ansiosta siitä saa tukevan otteen. Aivan loistava tuote mm. pakettien varovaiseen availuun. Veitsi sopii tuppeen mainiosti ja suojaa vahingoilta ja terän tylsymiseltä! suosittelen!
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Pieni veitsi nahkapussukasssa. Mahtuu itsellä juuri jämäkästi etusormeen. Tämä riippuu tietenkin ihan henkilöstä. Eipä paljoa käyttökohteita. Makkaratikun vuoleminen onnistuu ja muut pienet vuoluhommat. Veitsi ei ole hirveän terävä, joten se kannattaa teroittaa. Mikäli tämä on mahdollista ja aiot sillä jotain vuolla. Halpa hinta. Vaikka vain koristeeksi.
- Hankasalmi as, Finland - ()
4/5 Kätevä pieni veitsi, joka kulkee kaulassa mukana niin että sitä ei huomaakkaan. Varsin tylsä oli joten joutui teroittamaan, mutta terävänä oivallinen pakettien ja kirjeiden avaamiseen
- Imatra, Finland - ()

Minimal fickkniv "Necker"

★★★★★
★★★★★
17 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Fickkniv i miniatyrformat som enkelt bärs runt halsen eller handleden tack vare den medföljande knivslidan. Det lilla, bara några centimeter långa bladet, passar naturligtvis inte för några omfattande träslöjdsprojekt, men det är bra vid gravyr eller till exempel för att skala frukt. Dessutom är kniven otroligt elegant.