Kirurgkniv + 10 blad
Kirurgkniv + 10 blad

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Jukka K.
  Jukka K. (2017-11-27)
 • Produktfoto av Makesi
  Makesi (2017-01-12)
 • Produktfoto av Makesi
  Makesi (2017-01-12)

5/5 ihan päällikkö setti kaikkeen nysväämiseen ja nakertamiseen. Hinta-laatusuhde kohdillaan ja löytyy terä joka käänteeseen. Tuote vastasi odotuksia ja itse olen käyttänyt veneen verhoiluissa ja muissa tarkoissa leikkauksissa.
- Eurajoki, Finland - ()
4/5 Edullinen kynäveitsi, jonka voi vahingossa ostaa muiden ostosten mukana. Terän kiristyssysteemi turvallinen, löysää, työnnä terä sisään, kiristä. Metallirunko on luonnostaan tukeva. Oikeastaan ainoa miinus, että mukana tuleva teräpaketti sisältää vain yhdenlaisia kärkiä, juuri tuo mikä kuvassa. Iso ilo olisi, jos olisi myös joku kaareva terä.
- Hammaslahti, Finland - ()
5/5 Veitsi on ihan asiallinen. Terän kiinnitys metallinen jolloin sen saa riittävän tiukalle. Monessa halpasarjassa muovinen jolloin terää ei saa kunnolla kiinni. Varaterät mukana. Suosittelen.
- Rimmilä, Finland - ()
5/5 näppärä leikkausväline, pysyyy hyvin leikkaamaan tiivistepapereita yms.

terän vaihto on todella nopeaaja helppoa.

+ helppo vaihtaa terä, kevyt, hyvä pito, halpa

- ei oikeestaan mittään vikkaa
- Sonkajärvi, Finland - ()
3/5 Nelkän euron askarteluveitseksi asiallinen. Terän kiinnitys tosiaan tuppaa löystymään joten erityisen laadukas tämä ei ole. ei ole mitenkään aktiivisessa käytössä, mutta silloin kun tarvitsee jotain tarkempaa leikellä, niin hoitaa tehtävänsä. Ensimmäinen terä menossa.
- Espoo, Finland - ()
5/5 Pieni ja sievä veitsi kaikenlaiseen pikkuaskarteluun. On helppo ottaa mukaan ihan minne vaan. Todennäköisesti mahdoton saada tavallisella käytöllä rikki. Vaikka on vaihtoteriä, uskon, että ne saa vielä terotettuakin monta kertaa.
- Mikkeli, Finland - ()

Kirurgkniv + 10 blad

★★★★★
★★★★★
26 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Du behöver inte vara läkare för att ha nytta av en kirurgkniv. Kniven är mycket användbar i en mängd olika situationer, i princip på samma sätt som du använder en vanlig mattkniv. I Detta fall får du betydligt bättre precision och kan skära mer detaljerat med ett bättre slutresultat. 10st extra blad medföljer.


Medföljer:

 • 1 x Kirurgkniv
 • 10 x Knivblad