Sax med laserljus
Med en laserstyrd sax blir varje klippning perfekt!

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2017-08-07)
  • Produktfoto av Tero H.
    Tero H. (2017-08-07)

Våra kunders produktvideor

5/5 Vastaa käteen sopivuudeltaan täysin suomalaista tunnettua saksimerkkiä. Laservalosta ei lyhyissä leikkaamisissa ole hyötyä, mutta tuon valon saa otettua pois käytöstäkin. Mikäli haluaa leikata pitkään pätkän suoraan niin siihen riittää kohdemerkin laittaminen ja laserilla tähtäämisen siihen niin leikkuu sujuu hyvin. Laserin valon kohdistusta voi tarvittaessa parin ruuvin avulla laittaa paremmaksi. Omasta versioistani oli paristot päässeet menemään tyhjäksi, mutta hinta oli laatuun nähden kuitenkin erittäin hyvä!
- Nakkila, Finland - ()
5/5 Uskomattoman näppärät sakset nämä laservalolla olevat sakset, on helppoa seurata ja leikata laservalo pistettä pitkin. Ovat jopa terävät jos ainakin vähän teroittaa lisää. Hinta laatusuhde on hiton hyvä!
- Rautavaara, Finland - ()
4/5 Ostin tämän kylkiäisenä muulle tilaukselle. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta tämäpä yllätti myönteisesti. Sakset ovat laadultaan ihan bueno ja lasersäteen avulla, kyllä, voit todellakin saada suorempaa jälkeä.
- Tampere, Finland - ()

Sax med laserljus

★★★★★
★★★★★
3 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Brukar du liksom jag alltid på något sätt lyckas klippa både presentpappret, tyget och ungens hår snett och vingligt? Med en laserstyrd sax får du en röd linja att följa när du klipper. Så länge handen är stadig är linjen spikrak. Ljuset drivs av ett litet knappbatteri.