Minimal fickkniv "Necker"
En elegant fickkniv av modell Necker som enkelt bärs runt halsen eller i fickan. Passar utmärkt för gravyrarbete, fruktskalning eller andra mindre uppgifter.

Våra kunders produktvideor

5/5 Ihan kivan mallinen mini veitsi. Tässä katevä veitsi kalapakkiin tai kalaliivin taskuun mm. siiman leikkaamiseen. Terät eivät tullessaan olleet ihan täydessä terässä, mutta teroittaminen ei ole ongelma. Laadukkaan tuntuinen mini veitsi vaikka ihan koristeeksikin.
Jardelius - Helsinki, Finland - ()
5/5 Oikein hyvä ja laadukas tuote. Metsäretkille ostettu mm. pakettien aukaisuun ja vaikkapa makkaratikun teroitukseen. Naru kaulassa riiputtamiseen saisi tulla mukana.
Timo L. - Orivesi, Finland - ()
3/5 heräteostos. Ajattelin pakettien avaamiseen yms. mutta ei oikein sovi siihenkään. voisi olla hyvä, jos tälle keksisi jotakin käyttöä - ei tässä siis mitään vikaa ole.
Antti P. - Ivalo, Finland - ()
3/5 Reppuun laitoin varmuuden varalle. Eräretkellä ensiapulaukussa kulkee mukana. Ei nyt järin laadukas terältään mutta kaipa sillä hätätilassa katkaisee narun tms. Pieni on eikä vie tilaa paljoa.
Jarno J. - Ruutana, Finland - ()
5/5 Hinnaltaan edullinen, mutta kuitenkin laadukas puukko tupella. Kuten todettua niin tuo on kooltaan niin pieni, ettei sillä metsää raivata. Se on kuitenkin niin terävä, että siiman ja langan katkaisut sujuvat todella hyvin. Sormikin mahtuu koloonsa hyvin, vaikka hieman sitä tilatessa epäilin... Suositeltava ostos!
Tero H. - Nakkila, Finland - ()
5/5 hinta laatu ihan ok en ole vielä tarvinnut käyttää ollut koristeena ja laukunpohjalla varalla jos joskus tarvii aukaista esim makkarapaketti tai karkkipussi reisussa
Juha K. - Kotka, Finland - ()

Minimal fickkniv "Necker"

★★★★★
★★★★★
6 Produktomdömen

Fickkniv i miniatyrformat som enkelt bärs runt halsen eller handleden tack vare den medföljande knivslidan. Det lilla, bara några centimeter långa bladet, passar naturligtvis inte för några omfattande träslöjdsprojekt, men det är bra vid gravyr eller till exempel för att skala frukt. Dessutom är kniven otroligt elegant.


45 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter