Otroligt billig mattkniv
För denna produkt säger egentligen redan namnet det mesta.

5/5 Tämä mattopuukko on kyllä kätevä pitää mukana! Aina kun tarvitsisi terävää veistä vaikka laatikoiden aukaisuun niin juuri silloin ei ole veistä mukana koska ne ovat aina unohtuneet johonkin. Tämä kulkee vaikka rintataskussa ja tähän sopivat myös samat katkaisuvaihtoterät kuin muihinkin veitsiin, vaikkakin tämän oma terä on jyrkemmässä kulmassa viistetty. Vielä kun näitä samoja vaihtoteriä saisi erikseen niin ostaisin varalle muihinkin veitsiin.
- Turku, Finland - ()
5/5 Leikkaa hyvin ja tekee sen mitä mattopuukolla tehdään tosi kiitettävästi. Eipähän ole ainakaan hinnalla pilattu. Yhteensä käytettävissä n. 8 about 8mm teräosiota.
- Järvenpää, Finland - ()
4/5 Alle eurolla kapine, minkä puuttuminen aiheuttaa ison ongelman silloin, kun tarvitsee jotain pientä ja terävää, millä leikata. Käteen käyvä ja toimii, ei tietysti laadullisesti kalliimpien tasoa, mutta ei haittaa.
- Taavetti, Finland - ()
4/5 Aina näille käyttöö löötyy, millon mittäe aakastava tms, Pikkusen heppasen tuntunen, mutta toemii ihan hyvin...........................................................................................................................................................................................................
- Vieremä, Finland - ()
3/5 Tuote on ihan oikean hintainen mutta materiaali on niin heikkoa, että pitää olla hyvin varovainen pakettia avatessa että ei riko mattopuukkoa samalla.
- Kaarina, Finland - ()
5/5 Very good item. Very useful and recommend to others too or to all. Very nice. It was a good purchase. Good condition and price, not too pricy really. Ok shop. Cheap!
- Lahti, Finland - ()

Otroligt billig mattkniv

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

För denna produkt säger egentligen redan namnet det mesta. Det enda som ännu kan tilläggas är att kniven dessutom är vass och dess minimala storlek gör den väldigt lättstyrd.