Otroligt billig mattkniv
För denna produkt säger egentligen redan namnet det mesta.

4/5 Aina näille käyttöö löötyy, millon mittäe aakastava tms, Pikkusen heppasen tuntunen, mutta toemii ihan hyvin...........................................................................................................................................................................................................
Irma R. - Vieremä, Finland - ()
5/5 Very good item. Very useful and recommend to others too or to all. Very nice. It was a good purchase. Good condition and price, not too pricy really. Ok shop. Cheap!
Mikkifin - Lahti, Finland - ()
3/5 Tuote on ihan oikean hintainen mutta materiaali on niin heikkoa, että pitää olla hyvin varovainen pakettia avatessa että ei riko mattopuukkoa samalla.
Tuomas N. - Kaarina, Finland - ()
5/5 Hyvä ja terävä katkoteräveitsi. Terän kulma on vähän erilainen kuin muissa näkemissäni veitsissä, eli kärki on hieman terävämpi, mikä ei ole ainakaan huono juttu. Hinta oli halpa. Taisi sisältää yhden terän, joten haittapuolena on että terän kuluttua loppuun muu osa menee roskiin kun uusi veitsi on niin edullinen.
Tuoppi - Tampere, Finland - ()
5/5 Joo, euron mattoveitsi, mitä mattoveitseltä nyt voi odottaa. Terävää ja tarkkaa näperrystä, Kyllä tosta euron maksaa. Ajaa asiansa. 100/100!
Henri O. - Tampere, Finland - ()

Otroligt billig mattkniv

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

För denna produkt säger egentligen redan namnet det mesta. Det enda som ännu kan tilläggas är att kniven dessutom är vass och dess minimala storlek gör den väldigt lättstyrd.


9 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter