Måttstock i metall
Måttstock i metall

5/5 Den är av mycket bra kvalitet och mycket lätt att avläsa siffrorna. Jag har inte haft så mycket användning för den hemma men desto mer på jobbet. Där är jag mer intresserad av att mäta mer exakt och den är utmärkt för det. Mycket lätt att rengöra efter användning.
- Växjö, Sweden - ()
5/5 Laadukkaan oloinen mitta. Hyvä lisä kääntö puolella oleva tuumien muunto taulukko. Hinta on hyvä suhteessa laatuun. Kestää kovempaakin käyttöä ilman että reunat hajoaa ja muuttaa muotoaan.
- Veikkola, Finland - ()
5/5 Käytän mittaa kalusteidenasennuksissa ja rakennustöissä, sillä rullamitan asteikko on epäselvä ja epätarkka pienten rakojen ja etäisyyksien mittaamisessa. Niissä se toimii erinomaisesti, eikä mitta-asteikkokaan ole kulunut tähänastisessa käytössä. Tulee pienessä muovisessa kotelossa, joka kyllä hajoaa helposti, mutta mitta ei ole kulunut siitä huolimatta
- Mäntsälä, Finland - ()
5/5 Puutöissä käyttänyt, toimii sekä mittauksissa että merkinnöissä. Selkeät merkinnät eivätkä ainakaan vielä ole kuluneet yhtään. Hintansa väärti!
- Helsinki, Finland - ()
1/5 Tuote ei saapunut perille, joten aika hankala arvostella :-( Paketti oli kyllä ulkoisesti ihan ehjä, mutta tuo yksi tuote siltä kuitenkin puuttui. Tuo paketti oli pituudeltaan 25 cm, joten ehkä juuri ja juuri 30 cm pituisen viivaimen sinne olisi kyllä kulmittain saattanut saada, mutta kyllä siitä olisi jokin jälki jäänyt...
- Nakkila, Finland - ()

Måttstock i metall

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Måttstock gjord av metall. Finns i flera olika längder.


Produkter du kanske är intresserade av: