Genomskinligt lås och dyrk-set
Har du alltid drömt om att kunna dyrka upp ett lås?

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Ville K.
  Ville K. (2015-10-07)
 • Produktfoto av Marko H.
  Marko H. (2015-08-29)
 • Produktfoto av Mikko J.
  Mikko J. (2015-07-09)
 • Produktfoto av Mikko J.
  Mikko J. (2015-07-09)
 • Produktfoto av Mikko J.
  Mikko J. (2015-07-09)
 • Produktfoto av Mikko J.
  Mikko J. (2015-07-09)
 • Produktfoto av Jukka N.
  Jukka N. (2015-06-21)
 • Produktfoto av Jukka N.
  Jukka N. (2015-06-21)

4/5 Ennen kaikkea bonukset toimivasta konseptista. Jos tiirikointihommat kiinnostavat, tästä on varmasti hyvä aloittaa :)

Eri mallisia tiirikoita on paketissa riittään monta, niistä plussaa. Sen sijaan tuon itse lukon lukkomekanismi... voi vain ihmetellä, onko se oikeasti näin helppoa :D
Riku S. - Helsinki, Finland - ()
4/5 Tämä olikin hauska setti. Tiirikoilla aukesi mukana tullut lukko vaivattomasti. Joskus jäi auton avaimet autoon sisään ja piti lähteä vara-avainta kotoa hakemaan. Mitenhän tällä setillä aukeaisi oman auton lukko?
Pekka P. - Siivikkala, Finland - ()
3/5 Oli hetken ihan kiva räplätä.Jos lukko omassa kädessä, niin aukeaa ehkä turhankin helposti.Mutta vaikeusastetta saa nostettua esim. jos kaveri pitää lukkoa vaikka nyrkissänsä.Muuttuu tuntuma, kulma eikä tuu kurkittua.
Risto J. - Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Hauska tuote, mutta aivan liian helppo ainakin itselle. Plussaa siitä että toimii normilukon tavoin ja sai laitettua kellarikomeroon lukoksi.
Jesse V. - Haapavesi, Finland - ()
3/5 tosi helppo oli avata, olisin odottanut hieman enempi vastusta mutta kyllä tosta toi periaate käy ilmi. dx kaupassa samanlainen mutta halvempi sekä enemmän kaikenlaisia tiirikoita ja härpäkkeitä
Pasi P. - Oulunsalo, Finland - ()
4/5 eipä olisi arvannut että lukkojen tiirikointi on näin helppoa. mukana ei tosin tullut minkäänlaisia vinkkejä tiirikointiin, mutta onneksi YouTube auttaa siinä pulmassa.

itse lukko on melko laadukkaan tuntuinen, mutta itse tiirikat ovat melko heppoisen tuntuisia. mutta kyllä näilläkin asiasta jyvälle pääsee. pienen harjoittelun jälkeen saat auki sen riippulukkosi josta avaimet ovat kadonneet. tosin ei näistä olla noihin "abloy" yms. lukkoihin joissa puolikuun muotoinen avain, mitään apuja. mutta ne litteällä avaimella varustetut lukot aukeavat muutamassa sekunnissa. ihan hyvä harjoittelupaketti. hinta tosin voisi olla hieman halvempi.
Heikki P. - Pieksämäki, Finland - ()

Genomskinligt lås och dyrk-set

★★★★★
★★★★★
20 Produktomdömen

Har du alltid drömt om att kunna dyrka upp ett lås? Nu har du chansen! Detta set levereras komplett med lås, 9st dyrkar samt nyckel. Det genomskinliga låset gör så att du ser hur mekanismen fungerar, och bättre kan lära dig hur denna ädla konst går till.
Perfekt för amatörtjuvar eller andra nyfikna.


Specifikationer:

 • Låset gjort i rostfritt

Medföljer:

 • 1 x Lås
 • 9 x Dyrkar
 • 1 x Nyckel

Garanti:

3 månader

253 SEK Info om moms
Antal  Lägg i varukorgen »
- Skickas från centrallagret. Leveranstid 2-3 veckor.

Liknande produkter