Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Liten näbbtång
Liten näbbtång
  • Liten näbbtång

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Hannu T.
    Hannu T. (2015-02-03)
  • Produktfoto av Hannu T.
    Hannu T. (2015-02-03)

Våra kunders produktvideor

4/5 Kärkipihdit, jotka sopivat pieneen värkkäilyyn esim. elektroniikan parissa. Ei ole kovinkaan suuret, joten ei siten kestä mitään isompaa vääntöä. Pieneen kylläkin.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Näppärät pihdit näitä tarvisevalla. Halpa ja ajaa asiaansa siinä missä muutkin pihdit. Ei moitittavaa. Jos tarvitset niin tilaa. Pienen kokonsa ansiosta sujahtaa vaikka taskuun tarvittaessa.
- Rauma, Finland - ()
5/5 Hyvät pihdit moneen tarpeeseen jossa tarvitaan juuri tällaisiä pihtejä. Hyvin toimii pihdit ja vastaa kuvaa ja kuvausta täysin. Käytän niitä jatkuvasti. Suosittelen, jos tarvitset tällaisia pihtejä.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Halvat kärkipihdit, mutta samanlaiset saa suomestakin vain muutaman sentin kalliimmalla. Ote pihdeistä on hyvä, vaikka pihtien koko onkin hieman pienehkö. Pienillä kärkipihdeillä ei pysty kovin hyvin vääntämään esim. muttereita auki, mutta toki pystyvät pieniin paikkoihin, mihin isommilla ei pääse. Saamieni kärkipihtien saranaosassa oli tahmaisevasti rasva ja kärjet vetävät pikkuisen vinoon, mutta on pahempiakin nähty.
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Aika pienet pihdit mitä kuvasta ei ehkä erota. Pieni nokka tosin on kätevä elektroniikka ja pienempien pihtitöiden tarpeeseen. Ihan kestävän oloiset silti eikä ole mitään ongelmaa ollut käytössä. Pieni kahva tosin myös vähän hankala isokätiselle. Halpa hinta.
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Ok pihdit. Tilattu tuote vastaa esillä olevaa mainoskuvaa eli ei mitään näppisuojausta ja erikoismuotoilua. Kannattaa varoa näppejään käytössä.

Kelpo tuote alle 3€ hintalapulla ainakin. En kadu ostostani.
- Salo, Finland - ()

Liten näbbtång

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Andra populära produkter i kategorin
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
  • 30 dagars öppet köp

Behändig liten näbbtång med gummibeklätt handtag.


Liknande produkter

Produkter du kanske är intresserade av: