Canvas Verktygsbälte
Fastän en verktygslåda kanske räcker för amatören, vet vi alla att en riktig hantverkare även måste ha ett bra verktygsbälte!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-09)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-09)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-03-09)

Våra kunders produktvideor

5/5 Ihan hyvä. Jokin sellainen kiinteäpohjainen lokero olisi ollut hyvä tuossa vyössä..
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Toimii työliivien sijaisena muttei niiden veroiset. Kätevä kuitenkin ja helppo pukea. Vaikeuttaa vähän kumartelua ja sijoitettava niin ettei kumartuessa tule tipulteltua työkaluja pois. Toimii melkein tyrävyönä. Ihan hyvä
- K, Finland - ()
3/5 Ostin liivien korvaajaksi vaan ei tästä siihen tehtävään suoraan oikein ole. Ongelmana lähinnä on vyön solki ja kiristyssysteemi jota on hankala saada riittävän tiukalle ja pitämään silloin kun vyö on ns. täydessä lastissa eli painavilla työkaluilla lastattuna (mm. vasara,akkuporakone, pienehkö sorkkarauta). Kevyeen käyttöön kyllä varmasti asiallinen. Ja eipä ole kyllä hinnallakaan pilattu.
- Haapavesi, Finland - ()
4/5 Hyvin toimiva ja istuva työkaluvyö mukaan mahtuu kaikki oleellinen.
- Raatala, Finland - ()

Canvas Verktygsbälte

★★★★★
★★★★★
4 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt
Fastän en verktygslåda kanske räcker för amatören, vet vi alla att en riktig hantverkare även måste ha ett bra verktygsbälte! Denna tillåter dig att enkelt och bekvämt bära med dig alla typer av verktyg, så du alltid har tillgång till dem när du behöver. Hållbar och bra.


Specifikationer:

 • Storlek: 54x13cm
 • Färg: Grön

Produkter du kanske är intresserade av: