Bilens nödhammare
Lätt att förvara i din bil, t.ex i handskfacket tack vare den lilla storleken.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jeri L.
    Jeri L. (2015-09-03)

4/5 Puhelinkäytössä erittäin hyvä kun näppäimet ovat njjn pieniä. Näyttö ei rasvoitu +++ näkee mitä on kirjoittanut. Myös tablettikäytössä hyvä.
- Emäsalo, Finland - ()
4/5 Pikkunäppärä apuväline autoon. Käytännössä en nyt kokeillut miten turvavyö leikkautuu tai ikkuna hajoaa, mutta terät vaikuttivat sellaisilta että hädänhetkellä toimivat. Halpa apuväline autoon.
- Oulu, Finland - ()
3/5 Aika helpposen oloinen mutta ajaa asiansa.

Autosta löytyy ja ei ole vielä tarvinnut käyttää. Tuntuu vähän lelulta. Hyvä ostos oli. Ostaisin toiste
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Todella lelun oloinen laite. Pilli tippuu aina kun ottaa veitsen suojuksen pois, mutta saa kyllä paikoilleen. Hätätilanteessa en tiedä toimiiko kun en ole kokeillut. Ja todella jäykkä, että toimisi tosi toimissa.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 No aika rimpula vehje toinen hajosi heti toinen kestäny muutaman kokeilun lasin rikkomiseen ei ole ollu tarvetta ehkä se senkin saisi rikki iskee kyllä kovaa mutta rakennne ei kestä jousen voimaa
- Anjalankoski, Finland - ()
3/5 Kun otin turvavyöleikkurin suojan pois, pilli lensi lattialle. Terää en testannut, mutta ookoolta näytti. Pillikin toimi kun asensin sen takaisin. Aika heppoisen näköinen muovirunko. Kooltaankin saisi olla suurempi. Ei hätätilassa voi alkaa käyttämään työkalua joka katoaa kouraasi.

Vasaraa koitin laudanpätkään. Jäljen se napsautti.
- Hamina, Finland - ()

Bilens nödhammare

★★★★★
★★★★★
10 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt
 

Tyvärr kan man aldrig vara säker på när olyckan är framme. En nödhammare är ett bra tillbehör i nödsituationer. Lätt att förvara i din bil, t.ex i handskfacket tack vare den lilla storleken. 


Specifikationer:

  • Material: plast, metallblandning
  • Slumpad färg