Bilens nödhammare
Lätt att förvara i din bil, t.ex i handskfacket tack vare den lilla storleken.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Jeri L.
    Jeri L. (2015-09-03)

4/5 Puhelinkäytössä erittäin hyvä kun näppäimet ovat njjn pieniä. Näyttö ei rasvoitu +++ näkee mitä on kirjoittanut. Myös tablettikäytössä hyvä.
- Emäsalo, Finland - ()
4/5 Pikkunäppärä apuväline autoon. Käytännössä en nyt kokeillut miten turvavyö leikkautuu tai ikkuna hajoaa, mutta terät vaikuttivat sellaisilta että hädänhetkellä toimivat. Halpa apuväline autoon.
- Oulu, Finland - ()
2/5 Todella lelun oloinen laite. Pilli tippuu aina kun ottaa veitsen suojuksen pois, mutta saa kyllä paikoilleen. Hätätilanteessa en tiedä toimiiko kun en ole kokeillut. Ja todella jäykkä, että toimisi tosi toimissa.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 No aika rimpula vehje toinen hajosi heti toinen kestäny muutaman kokeilun lasin rikkomiseen ei ole ollu tarvetta ehkä se senkin saisi rikki iskee kyllä kovaa mutta rakennne ei kestä jousen voimaa
- Anjalankoski, Finland - ()
3/5 Kun otin turvavyöleikkurin suojan pois, pilli lensi lattialle. Terää en testannut, mutta ookoolta näytti. Pillikin toimi kun asensin sen takaisin. Aika heppoisen näköinen muovirunko. Kooltaankin saisi olla suurempi. Ei hätätilassa voi alkaa käyttämään työkalua joka katoaa kouraasi.

Vasaraa koitin laudanpätkään. Jäljen se napsautti.
- Hamina, Finland - ()
2/5 Tuote erinäköinen kuin kuvassa. Ei sinäänsä minua haittaa, mutta hiukan saattaa joitakin hämmentää. Tuotteen pilli ja turvavyöleikkuri toimii, mutta lasinrikkomiseen tuosta ei näyttäisi olevan, liekö rikki?? Käyttöohjeita ei ole. Lähinnä olisi niistä voinut varmistaa, kuinka tuon olisi kuulunut toimia, kun nyt ei ole sitäkään niin ei oikein osaa sanoa onko tuo rikki vaiko eikö sitä vain osaa käyttää. Pikkuisen sisälle kurkkiessa totesin, että lasin rikkomista varten oleva piikki on väärässä kohtaa siihen nähden, että se pystyisi tulemaan reiästään ulos, joten epäilen sen olevan rikki/valmistusvirheinen. Hinta tosiaan hyvä, mutta minun tapauksessa laatu oli huono.
- Jyväskylä, Finland - ()

Bilens nödhammare

★★★★★
★★★★★
9 Produktomdömen

 

Tyvärr kan man aldrig vara säker på när olyckan är framme. En nödhammare är ett bra tillbehör i nödsituationer. Lätt att förvara i din bil, t.ex i handskfacket tack vare den lilla storleken. 


Specifikationer:

  • Material: plast, metallblandning
  • Slumpad färg