Multifunktionell väckarklocka
Snyggt designad, elegant väckarklocka. Passar fint i varje hem.

Våra kunders produktbilder
  • Produktfoto av Toni H.
    Toni H. (2015-08-19)
  • Produktfoto av Toni H.
    Toni H. (2015-08-19)

4/5 Hyvin pärisee ja toimii. Kellon sisusväri voisi olla vaalea/valkoinen,koska yöllä kelloa katsoessa on vaikea erottaa viisareita vaikka käyttää valoa.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Oikein hyvä kello muuten, mutta ainoa miinus käytettävyyteen säätöruuveista. Kellonajalla ja herätysajalla molemmilla samanlaiset namiskat, joten jos herätysaikaa vaihtelee usein niin joskus saattaa vahingossa säätääkkin kellonaikaa.
- Turku, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden hyvälaatuinen herätyskello. Ääni vähän pienempi kuin suuremmissa "vanhan ajan malleissa", mutta varmastikin tarpeeksi kova. Manuaalinen valo on hyvä lisä, vaikkakin valonappi on yöllä vähän vaikeassa paikassa. Toimii kuten pitääkin!
- Vesanka, Finland - ()
5/5 Hyvin herättää aamuisin. Toimii vielä paremmin mitä kauemmas jättää sängystä niin pakko nousta ylös sammuttamaan kello.

Suosittelen kaikille, joilla on vaikea herätä.
- Jääli, Finland - ()
Ei mekaanisen herätyskellon voittanutta :) Pelittää mainiosti ja herättää hyvin, aivan eri tavalla kuin kännykkä! Suosittelen
- Lappeenranta, Finland - ()
4/5 Toimii todella hyvin herättäjänä kovan äänensä takia ja suosittelen kyllä niille joilla vaikeuksia herätä aamulla :)
- Pyhäsalmi, Finland - ()