Fri frakt på alla köp över 700 kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Diel Väckarklocka
Mångsidig väckarklocka!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Anssi L.
  Anssi L. (2015-11-01)

4/5 Mukava ja kätevän kokoinen kello esim. yöpöydälle. Hassuja melodioita herätysäänenä. Kun näyttöä liikauttaa, näkee kellonajan myös pimeässä RGB ledien valossa.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 herätyskellona toimii mallikkaasti, sekä toimivuus laadukasta. herättää ajallaan eikä jälestä aikaa. Pieni patterinkulutus. Hyvä vehje, suosittelen
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Pari kappaletta on ollut vuoden käytössä. Pattereiden kesto on hyvä eikä tuotteessa ole ollut ongelmia. Vastaa hyvin hinta-laatu-suhdetta. Herätysajan yms muuttaminen on hieman työlästä, jos täytyy tehdä toistuvasti tai unohtuu jos on ollut pitkän aikaa koskematta
- Rymättylä, Finland - ()
2/5 Lasten herätyskellona. Ei toiminut hyvin, meni lähes välittömästi rikki. Ei kestänyt lasten käsitelyä lainkaan. En suosittele kenellekään. Hinta edullinen, mutta ei laatua. Ideana hyvä, toteustus heikko.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Toimiva herätyskello.. Aika pieni ja ei kovin laadukkaan oloinen. Ei ollut myöskään älyttömän halpa. Mukavaa että näkee kellon, koska on taustavalo. Myös värit vaihtuvat.
- Kotka, Finland - ()
1/5 Naurettava keksintö, joka toimi alle puoli vuotta. Hankala nähdä kelloa. hankala käyttää. Heitin sillä vesilintua. Miksi tällaisia tuotteita edes on myynnissä???
- Pesäläntie b, Finland - ()

Diel Väckarklocka

★★★★★
★★★★★
21 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 30 dagars öppet köp

Allmänt:

Mångsidig väckarklocka! Klockan ändrar bakgrundsbelysningen automatiskt (går även att stänga av effekten) och kan även mäta rumstemperaturen i rummet.


Specifikationer:
 
  • Tid (12/24 timmar)
  • Väckarklocka
  • Temperatur
  • Sju bakgrundsbelysningar 

 

Garanti:
Produkten har 3 månaders garanti


Garanti:

3 månader

Produkter du kanske är intresserade av: