Förmånligt iPad 2/3/4 Flipcover
Prisvärt fodral till din iPad 2/3/4Skyddar din surfplatta från repor och stötar. Finns i flera färger.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Rokrauno
  Rokrauno (2016-02-26)
 • Produktfoto av Rokrauno
  Rokrauno (2016-02-26)
 • Produktfoto av Arto S.
  Arto S. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Arto S.
  Arto S. (2015-07-08)
 • Produktfoto av Arto S.
  Arto S. (2015-07-08)

5/5 ihan loistava tuote! en näe mitään syytä miksi pitäisi maksaa 30e vastaavasta jonkun tietyn merkin tuotteesta kun tämä ajaa saman asian.

hinta-laatusuhde kohdillaan ja suojaa padiä todella hyvin. Mukava kädessä.
Petra E. - Lahela, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote ja erinoimainen hinta-laatusuhde. Suojaa padia hyvin ja näyttää tyylikkäältä. Magneettilukitus toimii moitteetta. Ainoa miinus siitä, ettei pystyasennossa pitäminen oikein onnistu, mutta minua se ei ole paljoa haitannut.
Lisa T. - Helsinki, Finland - ()
2/5 Tilasin tämän tuotteen varoiksi jos tuo toinen rikkoutuu nopeasti. Ei ole vielä käytössä. Edellinen vastaavanlainen halkesi kun Ipad putosi lattialle.
Riitta-Liisa N. - Salo, Finland - ()
4/5 Suojaa hyvin iPadin naarmuilta hinta/laatu oli sopiva ostin tuotteen koska vanha suoja meni rikki nyt uusi on käytössä joka päivä ja olen tyytyväinen ostoksen voin suositella tuotetta.
Matti K. - Tuusula, Finland - ()
5/5 Tuote vastasi odotuksiani ja sopi täydellisesti Ipadiini. Kestävyydestä on tassä vaiheessa vielä vaikea sanoa koska käyttö on ollut niin lyhytaikaista.
Riitta-Liisa N. - Salo, Finland - ()
4/5 Positiivisesti yllätyin kuinka ryhdikäs suoja oli. Sopi täydellisesti minun iPad 2:een mutta kansi on jopa niin ryhdikäs ja sileä/liukas, että laitetta ei pysty pitämään kaikissa mainostetuissa asennoissa mutta itselle pääasia on asiallinen suojaus laitteelle kolhuja ja naarmuja vastaan ja siihen tarkoitukseen tuote on loistava.
Jussi P. - Tampere, Finland - ()