Raspberry Pi 3,5" touchscreen
3,5-tums pekskärm från Raspberry. Skärmen är kapacitiv och har en upplösning på 320x480 pixlar.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Markus M.
  Markus M. (2018-03-06)
 • Produktfoto av Markus M.
  Markus M. (2018-03-06)
 • Produktfoto av Jukka L.
  Jukka L. (2018-01-14)
 • Produktfoto av Jukka L.
  Jukka L. (2018-01-14)
 • Produktfoto av Jonne K.
  Jonne K. (2017-09-04)
 • Produktfoto av Eemil H.
  Eemil H. (2017-01-02)
 • Produktfoto av Rauno V.
  Rauno V. (2016-12-03)
 • Produktfoto av Arppa
  Arppa (2016-08-20)
 • Produktfoto av Arppa
  Arppa (2016-08-20)
 • Produktfoto av Pentti T.
  Pentti T. (2015-12-26)

Våra kunders produktvideor

4/5 Eli, tuote sitä mitä odotinkin, pieni... rajoittaa käyttötarkoitusta paljon, itsellä tarkoitus saada toimimaan volumiossa, ihan biisien kuuntelua varten. Myöhemmin tarkoitus DAC ostaa myös. Nyt testattu ja saatu toimimaan toistaiseksi vasta raspian käyttöjärjestelmällä.

https://github.com/goodtft/LCD-show

Tuosta osoitteesta löytyy ohjeet, kyseessä on siis "halpis" piraattinäyttö niin sanottu, ja tuolta kohta GPIO näyttö : In case of 3.5" GPIO Display

sudo ./LCD35-show

Eli raspian käyttis ja tuo kohta vaiheessa jossa skripti ajetaan niin saa näytön toimimaan(ja ylösalaisin, eli pitää sekin osata sitten kääntää, netissä tähän ohjeita).

Löysin myös ohjeet, miten GPIO väylän saa "kellotettua" ja näin pitäisi näytön toimia nopeammin, testaan jos testaan... tuntuu olevan riittävän nopea musasoittimen käyttöpaneeliksi. Näytön kalibrointi pitäisi jotenkin tehdä, ei pysty edes vierittämään raspianin valikoita, koska ei reagoi reuna-alueella... Näyttö vaatii myös kunnon kotelon tai viritelmän, koska heiluu ja todellakin resistiivinen näyttö, ei riitä hipaisu... kynä mukana plussaa... Ei ole näemmä vielä tuotetekstiin korjattu resistiivisyyttä(kapasitiivinen tämä ei ole). Eli jos jaksaa väkertää, niin ihan hyvä halpa näyttö, jossei osaa juuri mitään tehdä tai viitsi, suosittelen HDMI liitännällä varustettua näyttöä..

Video on surkea(koska huono kamera ja hämärässä kuvattu), mutta kertoo miten vähän ruudulle mahtuu normi käyttöä ajatellen, mutta suosittelen tutustumaan volumio2:een... siihen (jos saa vain toimimaan, depian pohjainen kuten raspian, joten luulisi että saa), pitäisi olla loistava.
- Littoinen, Finland - ()
4/5 Halpa kosketusnäyttö Raspberry Pi:lle (Raspberry Pi 3b), joka toiminut moitteettomasti sopivien ajurien asennuksen jälkeen, jonka etsimisessä menikin tovi. Näytön mukana ei ole mitään erillistä ohjetta, että miten saat kuvan näkymään.

Näytön laatu ihan hyvä hintaisekseen. Pienihän tämä näyttö on, mutta sopii omaan käyttötarkoitukseeni.
- Tampere, Finland - ()
4/5 Näyttö oli helppo asentaa GPIO-pinnien päälle ja sen softan asentaminen onnistui helpolla. - Vanhat asetukset kopioituvat boot.bak hakemistoon jos pelkää tietojen katoamista,

Hinta oli edullinen - siksi tätäkin vimpainta piti kokeilla. Varsinainen käyttö jää varmaan vähäisemmäksi kun kuvaa en ainakaan itse osannut skaalata.

Tuotteen laatu on napakka - helppo asentaa pinneihin kiinni ja irrottaa. Alkuperäisen Raspin koteloon näyttö ei ilman kikkailuja / viilauksia sovi.

Näytön pienuuuden takia melkein mikä tahansa kännykän näytönsuojakalvo käy!
- Heinlahti, Finland - ()
4/5 Oma pieni infonäyttötoteutus raspberry pi:llä, näyttää kivasti kellonajan päivän sekä viikonpäivän ja tällä kirjoitushetkellä myös säätilan sekä 1 bitcoinin arvon euroissa
- Kuusamo, Finland - ()
4/5 Ainakaan vanhimman mallin Raspissa tämä ei ole kuvan saamisen suhteen PnP Noobsilla, taustavalo syttyy, mutta kuvaa ei tule. Tarkempaa testiä joudun odottelemaan uuden Raspin saamista, ostin tämän "varastoon". Mekaaninen rakenne on yllättävän tukeva ja luotan muiden kokemuksiin siitä, että myös koksketusominaisuus on melko helposti saatavissa käyttöön.

Mukana tuleva kynä oli kiva tulevaa käyttöä varten. Jos tämä toimii hyvin ja kestää käytössä, tilaan näitä lisääkin.
- Tikkakoski, Finland - ()
4/5 Tuote on ihan kätevä käyttötarkoitukssin, joissa näytön koko ei ratkaise. Itselle tämä kyseneinen näyttö oli resoluutioltaan hieman liian pieni. Näytön naaras liitin (ainakin omassa) hieman liian lyhyt käytettäväksi raspberry pi 2 kotelon kanssa ja minun on tarvinnut tukea näytön kiinni pysyminen teipillä.
- Mynämäki, Finland - ()

Raspberry Pi 3,5" touchscreen

★★★★★
★★★★★
13 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

3,5-tums pekskärm från Raspberry. Skärmen är kapacitiv och har en upplösning på 320x480 pixlar.
 
Levereras med pekskärmspenna.

OBS! produkten är inte plug & play, och behöver drivrutiner.
 

Se även: Raspberry Pi 2


Specifikationer:

 • Skärmstorlek: 3,5 tum
 • Upplösning: 320x480
 • Gränssnitt: GPIO

Medföljer:

 • 1 x Kapacitiv LCD-skärm
 • 1 x Penna

Garanti:

6 månader

Produkter du kanske är intresserade av: