Robotbase Raspberry Pi 2 -skyddsskal
Ett färgglatt skyddsskal till en rolig dator! Skydda din Raspberry Pi 2 med detta skyddsskal i byggsatsformat.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Ville K.
  Ville K. (2016-12-02)
 • Produktfoto av Samuli L.
  Samuli L. (2015-12-16)
 • Produktfoto av Samuli L.
  Samuli L. (2015-12-16)

4/5 Kotelo tuli uusimpaan Pi:hin, muovilevyt oli suht heppoisia ja eivätkä myöskään sopineet yhteen täydellisesti itse raspberryn kanssa. Kasaan kuitenkin sai, eikä tuota tuolta usein tarvitse uittaa ulos, joten ajaa hintaansa nähden asian ihan hyvin.
- Äänekoski, Finland - ()
5/5 Kotelon viimeistely yllätti positiivisesti. Onhan se hiukan palikkatesti kasata, mutta kerran kun sen saa kasattua niin ei ole ongelmia. Kotelossa on ehdottoman hyvää nauhakaapeliliittimien ja GPIO-liittimen käyttömahdollisuus (tätä ei kaikissa koteloissa oli, useimmissa kylläkin).

Hintaansa nähden hyvä kotelo, joka maksaisi Suomesta ostettuna varmasti paljon enemmän.
- Tikkakoski, Finland - ()
4/5 Ihan hyvä koteli Rpi:lle, itsella sisällä Rpi 3B. Pienenä miinuksena, että kotelo ei kata päältäpäin kokonaan USB ja verkkoliittimiä. GPIO pinnit jää hyvin näkyviin ja CPU:n päällä on ilmareikä.

Helppo kasata, ei tarvi kun sormet.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Loistava suojakotelo raspberry pille. Kotelo koostuu noin kahdeksasta kerroksesta jotka ladotaan päällekkäin. Kotelo on äärimmäisen jämäkkä ja kestävä. Suosittelen ostamaan.
- Uurainen, Finland - ()
4/5 Kiva kotelo RasPille. Erilainen ratkaisu kuin perinteiset kotelot. Tämä on tehty 8 erivärisestä muovilevystä, jotka kootaan päällekäin ja muistetaan laittaa oma Raspberry väliin. Koko paketti sidotaan mukana tulevilla 4 ruuvi-mutteri yhdistelmällä. Muovilevyt on suojattu kalvoilla jotka kannattaa poistaa ennen kokoamista. 8 levyn kasaa + raspi on ehkä vaikea saada kasattua niin että ruuvin reiät osuu kohdalleen varsinkin kun osa levyistä ei ole täysiä ympyröitä. Kerranhan vaan raspi laitetaan koteloon.
- Paimio, Finland - ()

Robotbase Raspberry Pi 2 -skyddsskal

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

Ett vackert skyddsskal av akryl till din Raspberry Pi 2. Som sig bör med Raspberry Pi är skalet en byggsats!

Att montera skalet är de facto nästan lika lätt som att sätta ihop 8 legobitar. Ett utmärkt tillbehör för varje Raspberry Pi fantast!


Medföljer:

 • 1 x Skyddsskal i akryl (byggsats)

Garanti:

6 månader