Gratis frakt vid köp över 700kr
30 dagars öppet köp
Svensk kundtjänst
Mini DisplayPort –DVI|
Mini DisplayPort - DVI -adapteri. Kuinka kätevää! Mini DisplayPort on aiheuttanut monissa kuluttajissa harmaita hiuksia ulkoisia näyttöjä kytkiessä. Ei enää!

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Santeri S.
  Santeri S. (2014-10-08)
 • Produktfoto av Santeri S.
  Santeri S. (2014-10-08)

4/5 Adapteria olen käyttänyt Applen läppäriltä isolle näytölle esityksiä esitellessäni kun ainoa yhteys toimi DVI:lla. Hyvin toimiva, hinta ja laatu suhde tuotteella kohdillaan. Omia tarpeita peilaten todella onnistunut ostos. Toimitus tuotteelle oli nopea ja e-Villen sivut selkeät, sekä tilaaminen helppoa. Tulen suosittelemaan sivustoa yhteistyökumppaneilleni sekä ystävilleni, helppouden, hintojen ja toimitusnopeuden vuoksi.
- Jakkukylä, Finland - ()
4/5 Tarvitsen adapteria toisinaan vapaalla ja töissäkin, mutta mielelstäni ei ollut järkevää ostaa yli 30 euron alkuperäistä adapteria. Löysin sitten täältä halvan vastineen.

Adapteri on natiseva ja tuntuma on halpa verrattuna aitoon Applen adapteriin mutta toimii niin kuin pitää ja hinta vähemmän kuin 1/4 alkuperäisestä.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Paljon edullisempi tuote kuin Applen originaali ja siten hinta-laatu-suhde kohdallaan. Toimii tiettyjen Applen-laitteiden liittämiseen DVI-näyttöön (esim. 2009 Mac Mini). Adapteri on yksisuuntainen, eli sillä ei voi muuttaa DVI-liitäntää Mini DisplayPort-liitännäksi.
- Pihlajakoski, Finland - ()
Hyvä ja halpa samassa paketissa, toimii niin kuin pitääkin
- Raisio, Finland - ()
5/5 Tuotekuvaus ei valehtele, kun se puhuu Applen tuotteista ja hinnasta.

Vaikka adapteri on muovinen, se toimii. Se näyttää aivan Applen vastaavalta. Ja koska näitä adaptereja ei valmista kovinkaan moni merkki, hintataso on aika sama. Mutta on tämä kyllä halpa. Meinasin ostaa lähikaupasta vastaavan, joka olisi maksanut yli kolminkertaisen hinnan.

Itse pääsin ainakin FullHD resoluutioon ilman minkäänlaista pätkimistä tai värien vääristymistä. Toimii hyvin myös pelikäytössä. Eroa adapterittomaan HDMI kytkentään ei silmällä erota.

En tiedä päästääkö ääntä läpi, tai miltä se kuulostaa (käsittääkseni DVI ja Mini-Display kantavat ääntä..?), koska käytän mikitöntä näyttöä.
- Turku, Finland - ()
5/5 Kuva Ipadista vanhaan videotykkiin, jossa ei ole HDMI:tä, vain DVI-D. Siistiä työtä. Ei paha hinta. Toimii.
- Pori, Finland - ()

Mini DisplayPort –DVI

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

Produkten går just nu inte att beställa
Se motsvarande produkter här
Se produktchefens nyheter här

Du kan också söka produkt här:
 • 12 mån garanti
 • 30 dagars öppet köp

Produktbeskrivningen kan innehålla stav- och språkfel etc. Detta ber vi om ursäkt för. Vi arbetar med att rätta till innehållet i beskrivningarna.

Allmänt:

Mini DisplayPort - DVI-adapter. Så bekvämt! Mini DisplayPort har orsakat mycket huvudbry för konsumenterna vid anslutning till externa bildskärmar. Inte nu längre!

Mini Display Port som används av de flesta Apple-datorer och bärbara datorer. "Officiella" Apple Store för en löjligt dyr adaptrar är alla förutom kompatibilitetsproblem, så e-Ville kommer stöd och erbjudanden om billig och effektiv lösning för att ansluta en extern bildskärm till datorn.

Mini Display Port används av.:

 • MacBook (från oktober 2008 och framåt)
 • MacBook Air (från oktober 2008 och framåt)
 • MacBook Pro (oktober 2008 och framåt)
 • iMac (från oktober 2008 och framåt)
 • Mac Mini (från oktober 2008 och framåt)
 • Mac Pro (från oktober 2008 och framåt)
 • Xserve (från oktober 2008 och framåt)

Frakt och betalning:

Produktkod för beställning kommer att levereras när fakturan är betald. Leverans inom cirka en vecka.

Garanti:

Produkten har en 12 månaders garanti.

Frakt arrangemang:

Produkten kommer att skickas i Hongkong lager.

 

 


Garanti:

1 års Europeisk garanti. Vårt servicecenter ligger i Finska Mäntsälä. För garanti och andra frågor, vänligen kontakta vårt svenska kundservice team!

Produkter du kanske är intresserade av: