Gitarr till PC
Med denna produkt flyttas gitarrljuden direkt till din dator.

4/5 Ajurien kanssa sai keikkailla ja lopulta Behringerib omat ajurit olivat parhaat. Aika herkkä tuntuu olevan asetuksille ainakin minun pöytäkoneella.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 toimiva tuote. hieman meni aikaa laitteen sielunelämän ymmärtämiseen, mutta toimii :)
- Padasjoki, Finland - ()
2/5 Pikkuinen pettymys! Driverit ja ohjelma ei asettunut Win 7 kunnolla. Onneksi netin kautta sai uudemmat versiot. Jostain syystä ääni hajoaa aika pahasti vaikka matalampaa vahvistusta sisäänmenossa. Tuntuu kuin olisi raaka screamer koko ajan päällä vaikka kaikki näyttää clean soundia. Voihan se olla etten ole vielä guitar rigin kanssa sujut. Hintahan ei ole paha, mutta olisi ollut mukavaa, jos edes kohtuudella toimisi.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 kitaran soittamiseen kannettavan tietokoneen kautta josta saa eri vahvistin malleja käyttöön.
- Pusula, Finland - ()
5/5 Hyvä hankinta ! Itselläni kun on PC kytketty kotiteatteriin saa kitarastakin nyt paremmat metelit aikaiseksi kuin tuollaisella parin sadan erillisellä vahvistimella. Laitteen mukana tullutta ohjelmistoa en ole kokeillut kun ei ole ollut tarvetta. Kaikkiaan Hyvä Hankinta edulliseen hintaan.
- Raatala, Finland - ()

Gitarr till PC

★★★★★
★★★★★
5 Produktomdömen

  • 30 dagars returrätt

Allmänt:

Säg hejdå till inspelning och videokameror. Med denna produkt flyttas gitarrljuden direkt till din dator. Kommer med häftiga ljudeffekter! Anslut enheten till USB länken och den till datorn, superlätt. 

 
Tekniska specifikationer:

  • Mac, Vista och XP
  • Hörlursplats

 

Garanti:

Produkten har 3 månaders garanti.

 

 

 


Garanti:

3 månader