USB 3.0 Hörnadapter hona-hane
USB 3.

Våra kunders produktbilder
 • Produktfoto av Riku H.
  Riku H. (2015-08-11)
 • Produktfoto av Jakke
  Jakke (2015-08-05)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-31)
 • Produktfoto av Heikki
  Heikki (2015-07-31)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-09)
 • Produktfoto av Tero H.
  Tero H. (2015-04-09)

Våra kunders produktvideor

4/5 Tilasin adapterin jotta saan mokkulan parempaan asentoon tukiasemassa.

Adapteri on vain turhan leveä, peittää viereisen portin jota ei voi käyttää enää.
- Sastamala, Finland - ()
5/5 Ostin tuotteen kokeeksi kun näin sen myynnissä. Sille tulikin heti tarvetta. Pienissä läppäreissä saattaa olla että vierekkäisiin portteihin ei saa kiinnitettyä jos esimerkiksi mokkulaa tai muuta leveämpää liitettävää. Tämän kun voi kääntää ylöspäin niin helpottaa monesti tuotteen liittämistä. Hintaansa nähden supertuote.
- Kemi, Finland - ()
5/5 Tyykäs ja edullinen adapteri, joka myös toimii ihan hyvin. Näitä kannattaa kyllä hankkia varastoon, vaikka ei heti olisi tarvetta niin on sitten heti mahdollisuus laittaa piuhat siistiin järjestykseen, kun tulee hankittua jokin laite..
- Nakkila, Finland - ()
5/5 Tämä systeemi ei ole kovin monimutkainen, eli USB-uros sisään ja 90 asteen kulma ylöspäin, jossa USB-naaras. Ehkä pieni miinus siitä, että urosliitännän jälkeen on vielä vajaa sentti kulmaan, hieman vähempi olisi ollut parempi omaan käyttötarkoitukseeni. Sama pätee naaraspuoleenkin. Mutta ennen kaikkea: tämä toimii, ja luvattu USB 3.0 näyttäisi pitävän paikkansa, eikä nopeutta siis ainakaan näyttäisi tämän vuoksi häviävän. Tuotteen rakenne vaikuttaa myös jämerältä, eli tätä tuskin normaalikäytössä saa mitenkään rikki. Hinta tietysti oli erittäin edullinen, mikä parantaa kokonaisarvosanaa.
- Monninkylä, Finland - ()
4/5 toimii kuin pitääkin
- Vuokatti, Finland - ()
5/5 Tarvitsin mokkulan ja routeriboxin usb:n väliin kulma usb-adapterin,joten siinäpä ensinnäkin vinkkiä käyttökohteesta,kun ainoa mokkula itselläni jonka sain synkkamaan boxin kanssa,oli jäykkä/suorakaulaista mallia ja vakioliittimellähän mokkula olisi jäänyt makaamaan boxin taakse.No sitäpä adapteria sitten etsimään internetin ihmeellisestä maailmasta,ja siinä sitten tulikin katseltua eripuolilta mutta mistään ei tahtonut osua moista edes silmään,sitten välähti että käydäänpäs e-ville comissa,siellä kun on kaikenlaista hyödyllistä ja muutenkin mielenkiintoista tavaraa aina tarjolla,ja eipä tarvinnut pitkään nytkään etsiä kun jo löytyikin sopiva tuollainen "kulmausbi", ja hintakin kun oli kohdallaan niin ajattelin sitten kerralla ottaa muutaman varallekin. Ja ainakin itse olen noihin tyytyväinen,menevät usb-liittimeen ongelmitta,eivät ole liian löysiä vaan sopivan jämäköitäkin ja sopivat liittimeen juurikin sopivan tiukasti ja eivät sikäli siis jää heilumaan,huonompiakin kun on kohdalle sattunut. Ja tätä tuotettahan voi suositella ihan kaikille jos tarvitsee usb-liittimeen 90-asteen kulman ylöspäin,ja tätä tuotetta kyllä kannattaa ostaa,se kun täyttää tarkoituksen ja hinta/laatusuhde on mielestäni kyllä loistava,kouluarvosanaltaan täyden kympin tuote.
- Kitee, Finland - ()

USB 3.0 Hörnadapter hona-hane

★★★★★
★★★★★
8 Produktomdömen

 • 30 dagars returrätt

USB 3.0 Hörnadapter hona-hane

Gör kabeldragandet enklare vid trånga utrymmen


Garanti:

6 månader